10 fyndiga presenter till fars dag

de bästa fars dags presenterna 2018

Fars dag är i år söndagen den 11:e november och redan nu kan det vara dags att börja fundera på vad man skall ge sin pappa i present. Detta oavsett om man satsar stort eller smått.

Vi börjar från den förmånligare änden där det finns en del riktigt fyndiga presenter till fars dag. Vad sägs om ett lyxigt set med skäggvård, ölbryggningsset eller en rolig bok om lifehacks? Egentligen är det endast fantasin som sätter gränser, men man känner ju sin egen pappa bäst och bland dessa presenter finns det en bra chans att hitta något som passar hans manliga intressen.

Brewbarrel – Brygg ditt eget öl

de bästa farsdags presenterna 2018

Varför köpa öl när man kan brygga sitt eget? Det låter kanske svårt men med detta smarta ölbryggningsset behöver du egentligen inte göra särskilt mycket. BrewBarrel ölbryggningsset innehåller allt man behöver för att brygga ditt eget öl med juliga smaker. Det enda man behöver tillsätta är vatten och inom en vecka har man festlig julöl hemma, redo att drickas.

Finns även för ölsorterna IPA, Lager, Veteöl, Pilsner, Dark Beer och Oktoberfest.

Digital vintermometer

bra fars dags presenter 2018

Ytterligare en present för finsmakaren. Med denna snyggt utformade digital vintermometer kan man genom att hänga den på vinflaskan få fram temperaturen i Celsius och Fahrenheit.

Whiskystenar

fyndiga farsdags presenter 2018

Om man föredrar sin whisky kall men inte vattnig är det en bra idé att skippa isbitarna och använda kylstenar istället. Stenkuberna är gjorda av återvunnen granit och efter en timme i frysen kyler de lika bra som vanliga isbitar. Stenarna passar naturligtvis även till andra drycker.

Lifehacks – Smarta knep för att överleva vardagen 

Med hjälp av denna bok kan man briljera i vardagslivet med hjälp av smarta knep och genvägar – så kallade life hacks. Med denna bok i fickan har man snabb tillgång till över 170 tips att förenkla flera vardagsmoment och undvika irritation.

Fudge – The Famous Grouse Whisky

En lyxig kombination av vaniljfudge smaksatt skottsländsk The Famous Grouse whisky.

Isform – Jumbo Ice Ball Maker

Med dessa isformar kan du göra superstora isbollar med olika spännande smaker. Fyll formarna med färska örter, citronskivor, fruktbitar eller bär och tillsätt sedan saft eller vatten. Eller gör dem naturella utan tillsatt smak. Läckra att lägga i drinken, bålen, i whiskyn eller saftkannan. Ett plus med dessa stora isbollar är att de håller sig kalla längre än vanliga isbitar och smälter inte lika fort.

Smaksatt isländskt havssalt

Set med isländskt havssalt i fyra olika smaker: arktisk timjan, björkrökt, lakrits och lava. Saltverk producerar isländskt flingsalt i ett väldigt annorlunda format. I denna samlingsask har saltet smaksatts på fyra olika sätt, med isländsk natur och tradition i fokus.

Skäggvård – Dear Barber Grooming Kit

bästa fars dags presenter 2018

Lyxigt kit med skägg- och mustaschvård. Ett välmående och glansigt skägg och mustasch säger en hel del om sin ägare. Med bra skäggprodukter kan vilken skäggprydd person som helst förvandlas till en välvårdad gentleman. Detta skäggvårdsset från Dear Barber innehåller skäggolja, mustaschvax och en skäggkam för en sund och stilig ansiktsbehåring.

Manikyrset – Gentlemen´s Hardware

I Gentlemen’s Hardware manikyrkit hittar du allt man behöver för att hålla naglarna vårdade och snygga: nagelsax, nagelklippare, nagelfil, nagelbandspusher och en pincett. Verktygen kommer i ett elegant canvasfodral med vaxad yta och detaljer av konstläder.

Fjärrkontrollset

Om man har en glömsk man eller pappa är detta ett bra alternativ. Fjärrkontroller har en tendens att gömma sig just när du behöver dem. I denna kan man samla kontrollen till TV:n, till DVD:n och högtalaren på ett och samma ställe i ett snyggt ställ.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *