Årets upplaga av kaffeadventskalendern är här!

kaffeadventskalendern 2020 nabo

Lagom till kaffets dag som i år infaller den 29:e september är det säljstart för NABOs populära Kaffeadventskalender. Det är den tionde upplagan av Teadventskalendern och den femte upplagan av Kaffeadventskalendern som släpps, och varje år byter kalendrarna både smaker och design. 

Årets kalendrar går i gulbrunt, såväl Teadventskalendern som Kaffeadventskalendern.

kaffeadventskalendern 2020 designtorget nabo

Kaffeadventskalendern 2020 från NABO

Idag den 25:e september släpps årets upplaga av NABOs Teadventskalendern och Kaffeadventskalendern. I år är det designern Hanna Wendelbo som står bakom mönstret som pryder Kaffe- och Teadventskalendern.

kaffeadventskalendern 2020 från nabo

Båda kalendrarna har gulbrun bottenfärg och Teadventskalendern bär ett handmålat mönster av guldfolierade järneksrankor, järneksblad och domherrar.

Hanna Wendelbo fann som så ofta inspirationen till mönstret sin egen trädgård.

kaffeadventskalendern 2020 nya sorter

Min största inspirationskälla är min trädgård, med blommor, växter och alla dess invånare. Jag är förtjust i småfåglar och matar dem gärna, de är väldigt söta och beter sig ofta lite roligt. Det var intressant att försöka fånga deras trevliga småtjattrande samspel och låta dem flytta in i denna design, berättar Hanna.

Kaffeadventskalendern innehåller 24 olika sorters bryggkaffe, variationen består i ursprung, rostning och bönblandningar. Varje påse innehåller 21 gram bryggmalet kaffe, vilket räcker till 3,5 dl färdigtbryggt kaffe per dag.

kaffeadventskalendern 2020 nya smaker

Några av årets sorter är smaksatt kaffe, med smaker som kardemumma och smörkola. Kaffet i Kaffeadventskalendern fungerar alldeles utmärkt i en vanlig kaffebryggare, men det går även bra att brygga som droppkaffe eller i presskanna.

Kaffeadventskalendern firar sitt femte år i år.

lyxig kaffeadventskalender 2020

Teadventskalendern 2020

Teadventskalendern firar tio år 2020 och innehåller 24 olika sorters ekologiska lösviktsteer. Varje påse innehåller 5 gram te, vilket är lagom till två koppar te.

I Teadventskalendern finns en blandning av grönt, svart och vitt te, samt örtte och rooibos.

te adventskalendern 2020 från nabo

Smaksättningarna varierar från kryddigt till blommigt och friskt, och allt däremellan. Du hittar även rena teer i Teadventskalendern.

te adventskalendern 2020 nabo

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.