Bästa fynden på mellandagsrean

bästa mellandagsrean parfymer

Ibland kan det vara värt att vänta lite med inköpen tills efter julen. Jag har länge haft en tradition att passa på och fynda under mellandagsrean när priserna ofta sänks på massvis med produkter.

För de som likt mig är intresserad av parfymer och vill plocka ihop en egen parfymgarderob av klassiska dofter är detta ett perfekt tillfälle. Bland annat kan man nu hitta rejäla rabatter på två av de parfymer som jag tidigare benämnt som de ultimata festdofterna och vars doftegenskaper påminner väldigt mycket om Creeds Santal, nämligen Montblancs Individuel Pour Homme och Joops Homme EdT.

Eftersom rabatterna ligger på allt mellan 35-60% på dessa klassiska dofter på sidor som Parfym.se, kan det vara värt att passa på under mellandagsrean om man är nyfiken på dofterna.

Nedan har jag lagt in några av klassikerna med de bästa rabatterna bland de parfymer som nämnts i olika sammanhang i tidigare inlägg.

 

Dunhill London For Men är en klassisk och elegant parfym för den moderna gentlemannen som lanserades redan år 1934. Den har varit svår att få tag på i Sverige, men till min glädje märkte jag att den nu finns på reapris hos Parfym.se.

Dunhill är ett anrikt brittiskt märke som vi skrivit om tidigare här på Gentlemannaguiden. Redan där konstaterade vi att denna doft är svår att få tag på, men nu har den alltså hittats.

 

Boss Selection är en av de dofter som hör till mina favoriter i min parfymgarderob. Nu finns den till en rabatt på 39%.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *