Care of Carl introducerar avdelningen ”Les Créateurs”

E-handelsföretaget Care of Carl, som säljer exklusiva märkeskläder för män online introducerar en ny avdelning med fokus på en ledig och samtida stil. Avdelningen som tagit inspiration från Paris kallas ”Les Créateurs” – skaparna, och innehåller hela 11 nya varumärken, varav flera man också blir ensamma om att sälja online i Skandinavien.

– Som många av våra kunder vet uppskattar vi brittisk och italiensk stil, men i år har vi spenderat mycket tid i Paris. Här fann vi många nya varumärken som i kombination med ett antal amerikanska och skandinaviska märken resulterade i en helt ny avdelning som vi kallar Les Créateurs– skaparna. Många av dem är yngre, mindre och inte lika välkända som flera av våra befintliga varumärken, men nytillskotten står ändå för samma goda kvalitet och genuinitet som resten av vårt sortiment. Säger Henning Källqvist, grundare och VD.

De nya varumärken som nu finns tillgängliga i butiken är de franska AMI, Maison Kitsuné och IRO. Italienska Barena och Diemme. Amerikanska Rag & Bone och Vince. Brittiska Grenson och Harris Wharf London. Danska Andersen-Andersen samt svenska Our Legacy. Flera av varumärkena blir nu för första gången tillgängliga online i Skandinavien.

– Vår vision om att samla de allra bästa varumärkena på ett och samma ställe fortsätter. Vissa har våra kunder sedan tidigare efterfrågat medan andra är uppstickare som vi själva har hittat och som vi tror kommer vara ett spännande komplement. Vi tror oss ha hittat flera av morgondagens ikoner och känner att kombinationen av Les Créateurs och vårt befintliga sortiment gör helheten mer spännande än någonsin, tillägger Henning Källqvist.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *