Careofcarl.com introducerar Ralph Lauren Purple Label

CareOfCarl.com, som säljer exklusiva märkeskläder för män på internet, introducerar nu den exklusiva linjen ”Purple Label” från Ralph Lauren. Något man blir unik med online i Skandinavien. Vi har skrivit mer detaljerat om linjen här på Gentlemannaguiden tidigare.

Sedan 2010 har CareOfCarl.com erbjudit ett noga utvalt sortiment av herrkläder från både klassiska och moderna varumärken till den stilmedvetne mannen. Sedan dess har antalet varumärken kontinuerligt ökat och idag erbjuder Care of Carl över 100 utvalda kvalitetsvarumärken. Räkenskapsåret 2015-2016 omsatte Care of Carl AB 138 MSEK och är aktiva i Sverige, Norge och Danmark.

2012 introducerade butiken linjen Polo från Ralph Lauren och 2015 lades linjen Black Label till i sortimentet. Nu tar butiken nästa kliv och introducerar den absolut mest exklusiva linjen – Ralph Lauren Purple Label. Purple Label har hämtat inspiration från Sydeuropa och är tillverkad i de finaste av kvalitéer med italienskt hantverk och skräddarkonst. Luftspunnen kashmir, tropisk ull och vachetta-läder är material som signifikativt präglar innehållet i Purple Labels kollektioner.

Care of Carl blir den första och enda online-butiken i Skandinavien att tillhandahålla Ralph Lauren Purple Label.

Henning Källqvist, grundare och VD:

”Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda våra kunder Ralph Lauren Purple Label. Både vi och våra kunder har sedan länge uppskattat varumärket och produkterna från Ralph Lauren och att nu kunna addera den absoluta topplinjen till vårt sortiment är oerhört spännande.”

Snygg weekendbag i vadhetta-läder från linjen Purple Label.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *