Inspiration: Scandi Style

Skandinavisk stil är mer aktuellt än någonsin och män från de nordiska länderna inspirerar andra världen över med sin känsla för mode. Begreppet Scandi Style innefattar stil med ledord som genomtänkt elegans, funktionalitet, minimalism och kvalitetsmedvetet.

Om man vill klä sig mer skandinaviskt i sommar satsar man på snygga basplagg som man kan kombinera i det oändliga. Förutom klassiker som kostymer i navy och grått, är beige en tidlös färg till sommaren. Sedan går det att addera med färger och accessoarer i all oändlighet för att sätta sin personliga prägel på sin outfit.

Ljusa pasteller på piké-tröjan ger den rätta sommarkänslan. Ett par vita eller bruna sneakers passar perfekt till sommaren och en mer aktiv livsstil.

Nedan de skandinaviska märkena från kollaget överst:

Kavaj: Tiger of Sweden Byxor: Tiger of Sweden Skor: Doucal’s Klocka: Triwa Piké: J. Lindeberg Portfölj: Tiger of Sweden

Huvudvinsten består av tur- och returflyg för två från Stockholm till Köln, två hotellnätter i Köln och två biljetter till herrarnas VM-final samt till bronsmatchen på LANXNESS Arena. Resan äger rum 20-22 maj. 25 personer vinner även varsitt presentkort på 250 kr att shoppa för på zalando.se.

Man kan delta i tävlingen fram till och med 10:e maj.


1. 728x90

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *