Några sista-minuten-julklappar för mannen

sista minuten julklappar för mannen

Har du glömt att köpa julklappar eller har du bara allmänt svårigheter att hitta på någon bra idé? Inga problem, här har vi några bra idéer som inte är beroende av leveranstider eller postens inte alltid så tillförlitliga distribution. 

Prenumerationstjänster har blivit allt populärare även bland männen under de senaste åren. Speciellt gällande skönhet och grooming har dessa tjänster följt den allmänna trenden med ett allt större intresse bland män för produkter inom detta område.

Men så ligger vi också långt efter kvinnorna, så med tanke på utgångsläget är det inte speciellt märkligt att vi sett en stor ökning i intresset bland män.

Här är några tips på prenumerationstjänster för män som jag själv använt mig av under året och som man kan ge bort t.ex. som ett presentkort i julklapp.

Razo – Kvalité i rakningen.

Razo är en medlemstjänst där man har som ambition att skapa den bästa möjliga rakupplevelsen. Därför har man valt material och fabriker med omsorg. I startpaketet finns en hyvel med ett skaft tillverkat av metall med lång hållbarhet, ett reseskydd som skyddar bladen och håller dem torra samt tre rakblad tillverkade av svenskt stål.  Det möjliggör bästa möjliga skärpa med bara hälften av motståndet jämfört med traditionella blad.

På bilden syns även ett hyvelställ som är designat för att öka livslängden på rakblad och hyvel genom att hålla dem borta från vatten och smuts.

Man kan komma igång med ett medlemskap för så lite som 68 kr. Sedan bestämmer kunden om rakblad utifrån hur ofta de rakar sig och betalar 128kr per leverans av refillblad. Man kan pausa, aktivera och anpassa medlemskapet utan bidningstid om man vill. 

The Man Box

The Man Box är en prenumerationstjänst på skönhet där en lyxig box fylld med fem utvalda lifestyle- och groomingprodukter landar i brevlådan en gång i kvartalet för 169 kr/box – tillsammans med deras eget beautymagasin GLOSSY Mag. 

Perfekt för den som är nyfiken på nya produkter inom skönhet för män. Det är ju inte så lätt att pröva sig fram bland hudvårdsprodukter på samma sätt som med parfymer. Genom att få hemskickat intressanta nyheter inom området kan man i lugn och ro pröva sig fram och därigenom hitta sin favorit gällande t.ex. hudvård. 

I den första boxen som kom under 2018 fanns två av mina hudvårdsfavoriter som jag använt mig av hela året. NovAge Men Purifying & Exfoliationg Cleanser är en skonsam djuprengörande gel som avlägsnar döda hudceller och renar porer genom att ta bort orenheter på djupet samt smuts från föroreningar. Det ger mer lyster till huden, något som är speciellt välkommet nu vintertid.

En annan favorit som kom i samma box var BLAQ Mask som är en lättanvänd ansiktsmask av träkol som tar bort orenheter och pormaskar. Perfekt att kombinera med ovan nämnda gel för en grundlig behandling. 

Vi män är ofta lite slarviga med hudvård och speciellt på vintern brukar detta kunna göra att huden blir grå och livlös. Tillsammans med motion och rikligt med vatten är dessa produkter två bra skönhetstips till vintern.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *