Sponsrad Video: Julklappstips till fotoälskare

Snart är det jul och det börjar därmed vara dags att fundera på årets julklappar. Om man känner någon som älskar att fotografera finns här ett utmärkt julklappstips.

I dagarna har nämligens Nikon startat en julkampanj, en så kallad ”pengar tillbaka-kampanj” på flera av deras mest populära Wi-Fi-kameror.

I samband med detta släpper Nikon även en omfattande kampanj med berättelser om olika personer, vars arbetsredskap i huvudsak är kameran. Kampanjen går under namnet I am different

Precis som meningen antyder handlar det om hur vi alla är unika och annorlunda, både gällande hur vi arbetar och hur vi uttrycker oss som artister.

På Nikons hemsida kan man höra berättelserna bakom de otroliga bilderna i den nya kampanjen. Se vad som är möjligt med en passion för fotografering, stor fantasi och en Nikon.

Skönheten varar bara ett ögonblick och för fotografen gäller det att försöka fånga dessa ögonblick.

Se i videon nedan hur Isabelle och Alexis förverkligar sina idéer i projektet ”Blossom”. Gåtfulla, lekfulla, surrealistiska. Isabelle och Alexis bjuder in dig till en upptäcktsresa genom din egen fantasi via deras rökfotografi. Släpp loss dina drömmar.

Detta var ett sponsrat inlägg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *