3 skönhetskalendrar från The Body Shop

body shop adventskalender 2018

Årets kalendertrio från The Body shop är här – den nya veganska Countdown to New Year. Kalendrarnas tema i år bygger på mottot att ge tillbaka till naturen och vikten av att berika den.

Stort eller litet spelar ingen roll, alla köp man gör från The Body Shop fram till jul hjälper till att skydda och återskapa över 10 miljoner kvadratmeter skog i England och Armenien. The Body Shop stödjer World Land Trust och Woodland Trust genom sitt Re-Wilding the World projekt.

Woodland Trust är Storbritanniens största  ideella skogsvårdsorganisation och arbetar för att motverka fortsatt fragmentering av skog och djursamhällen i Wye Valley och Dean Forest på gränsen till Wales. World Land Trust arbetar med den armeniska välgörenhetsorganisationen FPWC för att stödja deras skydd av kärnområden för biologisk mångfald i södra Kaukasien och samarbete med lokalbefolkningen för att förhindra hot som tjuvjakt och olaglig avverkning.

RE-WILD THE WORLD 

Genom World Bio-Bridges Mission ska The Body Shop bygga ytterligare tio biobroar för att återskapa och skydda 75 miljoner kvadratmeter livsmiljö fram till 2020 – och vi är redan halvvägs till målet! Biobroar fungerar som spridningskorridorer och återansluter områden, som splittrats av bland annat vägbyggen och olaglig avverkning, så att hotade djur och växter återigen kan leva i samma livsmiljö och fortplanta sig.

Ultimate Advent Calendar 1195:- (värde 3145:-)

body shop skönhetskalender adventskalender 2018

Förpackningarna i Deluxe och Ultimate Advent är fyllda till brädden med 25 lyxiga produkter och pryds av motiv från skogarnas djurliv. Ultimate stoltserar med hela 14 storfavoriter som Drops of Youth™ Bouncy Sleeping Mask och Oils of Life Intensely Revitalising Cream.

Deluxe Advent Calendar 795:- (värde 1555:-)

body shops lyxiga adventskalendrar 2018

I Deluxe väntar bland annat en Body Butter 200 ml och fyra makeupmåsten för kvinnan. Utöver alla skönhetsöverraskningar bjuds man på 25 utmaningar som tar en ut i naturen och ger både sinnen och världen runt omkring ett lyft.

Entry Advent Calendar 495:- (värde 1085:-)

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *