5 snygga Weekendbags till julfirandet

snyggaste weekendbags 2020
Bild: Ralph Lauren Purple Label vintern 2020

Snart är julen här och traditionellt sett har det inneburit resande familjemedlemmar emellan. Som det ser ut för just nu är det ingen självklarhet att alla kan fira en traditionell jul. Men oavsett situation tar vi här fram de snyggaste weekendbags 2020 för de som har kortare resor på schemat.

Bland trenderna för 2020 märks Staycation, vilket ofta innebär hotellövernattningar i närområdet där man bor. Även för dessa ändamål är det riktigt praktiskt med en weekendbag snarare än större resväskor.

Till skillnad från utlandsresor behövs oftast inget stort bagage för dessa vistelser, utan det räcker gott och väl med så kallade weekendbags som rymmer det mesta av det man behöver för några dagars övernattning.

Snyggaste weekendbags 2020

Nedan har vi samlat några snygga och hållbara Weekendbags, som alla är av högsta möjliga kvalitet. Bland dessa både varierande storlekar och material för alla behov.

Här hittar du våra val av snyggaste weekendbags 2020:

1. Oscar Jacobson – Mångsidiga och stiliga weekendbags

snygga weekendbags 2020

Här har du en weekendbag och resegarderob i ett från Oscar Jacobson och den rymmer allt du behöver för en weekend. Den rymmer ungefär 45 liter och är avsedd för ungefär två nätter borta.

Väskan är fodrad med slitstark kansasväv och kan bäras antingen med handtag eller med en avtagbar och ställbar axelrem. När väskan är utfälld till en platt resegarderob har den ett stort fack som kan användas för kostym eller skjorta. Det finns även en läderrem att fästa galgar i.

Det är svårt att hitta en stiligare och samtidigt mer mångsidig weekendbag på marknaden!

2. Tärnsjö Garveri – Weekendbag för hela livet

snyggaste weekendbags på nätet 2020

Vi har redan tidigare varit inne på det hantverkskunnande som finns hos Tärnsjö Garveri. Här har vi en weekendbag i läder från Tärnsjö Garveri som ytterligare är ett bevis på detta. Väskan är tillverkad för hand i Sverige i en ekologisk garvningsprocess med bark. Det är ett hantverkskunnande med anor från 1873.

Denna weekendbag är avsedd för tre nätter och rymmer hela 53 liter.
Den är förstärkt med handsydda sömmar över känsliga partier som ofta utsätts för slitage. Den har även remmar med mässingsspännen på kortsidorna för justering av vidd.

3. Mismo – Stilrena Weekendbags i kanvas

väskor i kanvas 2020

Redan i vår artikel om snyggaste portföljerna 2020 var vi inne på kanvastyget som en av de hetaste trenderna gällande accessoarer inom herrmodet.

Bland de märken som är mest kända för deras väskor i kanvastyget är Mismo. Här är en Weekendbag från Mismo som är tillverkad i en italiensk, tätt vävd nylon som utrustats med en vattenavstötande beläggning.

Väskan är avsedd för två nätter och rymmer 33 liter. Här syns detaljer som remmar i vegetabiliskt garvat narvläder.

4. Tiger of Sweden – högklassig weekenbag i läder

weekendbags för män 2020

Vi gillar väskor i präglat läder. Från Tiger of Sweden kom en snygg weekendbag tillverkad i präglat läder, som rymmer 44 liter och är avsedd för två till tre nätter.

Du kan bära den med handtag, bärrem på kortsidan eller med en avtag- och ställbar axelrem i läder. Vi rekommenderar att ni zoomar in produkten i detalj för att få en uppfattning om kvalitén på lädret!

5. Anderson’s – Weekendbags med italiensk elegans

snyggaste weekendbags i mocka 2020

Trots namnet är Anderson’s ett italienskt familjeföretag. Här har du en ytterst stilig weekendbag i en följsam mockakvalitet med detaljer i läder.

Den har ett huvudfack som stängs med en kraftig dragkedja och rymmer 37 liter och är avsedd för två nätter.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *