Fira nyår som en gentleman

snygga accessoarer för män nyår

Standarden för en gentlemans nyårsafton är god mat, dryck, passande kläder och en avslutande cigarr medans fyrverkerierna avfyras. Här tar vi fram några snygga och nödvändiga accessoarer för män som bör finnas hos alla som samtidigt vill förmedla en känsla för detaljer.

Har du något speciellt att fira under året som gått? Har du något speciellt du kan se fram emot nästa år?

Om inte så har inte det så stor betydelse. Vi inspirerar folk att fira med en cigarr och lyxa till det lite extra oavsett vad och när du har framtidsvisioner eller planer. 

Snygga accessoarer för män

Det finns en del snygga accessoarer för män som kommer väl till pass när nyåret skall firas. Dessa tillbehör kan rekommenderas för att få ett riktigt stilfullt och lyckat nyår!

Stormtändare

snygga accessoarer för män bästa tändare online

Vem har väl inte irriterat sig över undermåliga tändare eller tändstickor som slocknar när tolvslaget närmare sig?

Här har vi en tändare som tål hård blåst, löser problemet med vind när cigarren ska tändas eller fyrverkerier avfyras. Känslan att lågan slocknar är inte kul och här har du lösningen på problemet.

Cigarr snoppare

cigarr snoppare

Alla som vill ta sig en cigarr bör också ha en cigarr snoppare av bra kvalitet. Detta är en cutter i svart aluminium som delar cigarren i en rak fin linje utan att förstöra den. En perfekt accessoar för en rik smakupplevelse på nyårsnatten.

Plånbok

snygg kreditkortshållare i rostfritt stål

En klassig kreditkortshållare i stål som är elegant när tyngre inköp ska göras, som den där dyra champagnen till tolvslaget. Ovan syns en elegant guldfärgad korthållare i rostfritt stål som känns bekväm i fickan. Denna korthållare är designad för att rymma ända upp till 5 kreditkort.

Fira nyåret med stil

Accessoarer är en ofta underskattad del av den manliga garderoben. De små detaljerna berättar ofta mer om oss än vad man kan tro. Smarta och eleganta accessoarer är något för alla tillfällen i livet. Men speciellt till nyåret finns det några klara favoriter bland accessoarer som kan vara väl värt att satsa på.

Black Müller förmedlar det man behöver på nyår, hög kvalité och en känsla av firande och klass. Vill du avsluta decenniets år med en riktig nyårskänsla, checka in https://blackmuller.com/

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *