Årets adventskalendrar för vuxna 2020 från Bluebox

adventskalendrar för vuxna 2020

Adventskalendrar för vuxna har blivit en het trend de senaste åren och försäljningen slår nya rekord varje år. Redan nu har också de flesta börjat komma ut med årets versioner av sina storsäljande alternativa adventskalendrar.

Även på Bluebox hittar du nu årets julkalendrar samlade och i år finns många av förra årets storsäljare i nya spännande upplagor.

Många olika varianter på adventskalendrar för vuxna

Det finns något för alla smaker och både för stora och små. Årets nyheter är en doftljuskalender från Klinta, Marmeladkalendern full av goda pålägg för decemberfrukostarna och Orions Erotiska julkalender. 

klinga doftljuskalender 2020

Med doftljuskalendern från Klinta kan du lysa upp decembermörkret och njuta av en ny doftupplevelse varje dag. Räkna ner till julafton med Marmeladkalendern från Les Confitures à l’Ancienne, en burk med gott pålägg för varje frukost ända fram till julafton.

erotisk adventskalender 2020

En annan nyhet är Orions Erotiska Julkalender som hjälper dig att förvandla kalla december till årets hetaste månad.

Populära ätbara julkalendrar

Chili Klaus populära chilikalender Jingle Balls är en julkalender med ätbart innehåll där chili är huvudingrediensen och är fjolårets absoluta storsäljare. Babblarnas julkalender för de minsta innehåller torkad frukt, även kallade Mumsisar.

engelskt te adventskalender 2020

Ett perfekt mellis eller snack att ta med på utflykten. Chokladkalendern från Malmö chokladfabrik är full av kvalitetschoklad, utan spår av onödigheter som nötter, gluten eller soja. 

Du hittar alla julkalendrar från Bluebox här.

En adventskalender är en perfekt tidig julklapp till någon du tycker om eller en fin present att skicka till någon du saknar. Beställ inslagning och hälsningskort i kassan så skickar vi paketet direkt till din vän.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.