All nordisk bokslutsinformation tillgänglig på Largestcompanies

Nu är bokslutsinformation från 200 000 nordiska företag tillgänglig kostnadsfritt för alla på Largestcompanies.se. Bokslutsinformationen från svenska företag har varit tillgänglig sedan midsommar. Från och med igår, den 25 september, kunde besökare på Largestcompanies se bokslutsdata även från företagen i de övriga nordiska länderna. Man behöver dock fortsatt en Access för att kunna se alla kontaktpersoner och fullständig rankning.

Det var i april i år som Largestcompanies lanserade webbtjänsten med fokus på nordiska branschvinnare och topplistor. Topplistorna utgår från företagens senaste bokslut och rangordnar de mest framgångsrika i respektive bransch och län när det gäller omsättning, resultat, antal anställda m.m. De statistikbaserade topplistorna finns även på landsnivå.

För att identifiera de företag som just nu har tillväxt och ökar mest i Norden, kan man på Largestcompanies jämföra företag med respektive bransch som helhet. På så sätt får man fram det som kallas branschvinnare i tjänsten.

börsvärde

börsvärde 2

börsvärde 3

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *