Årets alternativa adventskalendrar för vuxna 2018

alternativa adventskalendrar för vuxna 2018
Foto: © 2016, Sean Phillips http://www.RiverwoodPhotography.com
Här finns årets alternativa adventskalendrar för vuxna 2018 samlade. Alternativa adventskalendrar för vuxna har varit en stor succé de senaste åren, framförallt så kallade skönhetskalendrar för kvinnor, men även då det gäller adventskalendrar riktade till män har man fått fler och fler alternativ att välja mellan.

Med det väder vi har denna helg är julen kanske inte det första man tänker på. Trots det är det väldigt många märken som i veckan lanserat sina bidrag till årets adventskalender.

Alternativa adventskalendrar för vuxna har varit en stor succé de senaste åren, framförallt så kallade skönhetskalendrar för kvinnor, men även då det gäller adventskalendrar riktade till män har man fått fler och fler alternativ att välja mellan. Det gäller allt från whiskykalendrar till adventskalendrar med skäggolja.

Idag tipsar vi om några av de alternativa adventskalendrar som lanserats under de senaste veckorna och dagarna. Många är de som tröttnat på choklad och andra mer traditionella varianter av kalendrar och nu söker annan typ av spännande överraskningar inför julen.

Kom ihåg att julen är givandets högtid och det är säkert uppskattat för kvinnan att få någon av dessa adventskalendrar i sin besittning. Det gäller dock att vara rätt snabb i vändningarna eftersom det har visat sig att flera av de mest eftertraktade kalendrarna säljer slut snabbt efter lanseringen. Denna lista kommer att uppdateras i takt med att nya lanseras i dagarna.

The Scotch Whisky Advent Calendar

whisky adventskalendrar 2018
Foto: © 2016, Sean Phillips http://www.RiverwoodPhotography.com

Vi börjar dock från denna riktigt manliga whiskykalender. Whisky-kalendern från skotska Secret Spirits är fortfarande det snyggaste som finns bland julkalendrar och är garanterat uppskattad bland alla whiskyfantaster. Kalendern tillverkas i endast 100 exemplar och innehåller 25 unika whiskyn på 50 ml som handplockats. Eftersom kalendern är tillverkad i trä kan den också återanvändas år efter år.

Skönhetskalendrar:

Jo Malone London Advent Calendar

luxury advent calendars 2018

jo malone advent calendar 2018

En av de lyxigaste adventskalendrarna för året kommer definitivt från brittiska parfymören Jo Malone, som främst är känd för sina lyxiga doftljus. I denna kalender finns Cologne, doftljus och lite annat smått och gott. Den ultimata kalendern får den som önskar lyxig doftnjutning fram till julen.

Molton Brown Adventskalender

adventskalendrar för vuxna skönhetskalendrar 2018

Denna unika och exklusiva adventskalender är vackert utformad som ett skåp och innehåller 24 små lådor med ett urval av Molton Brown produkter i miniformat. Molton Brown startade som hårsalong i London år 1973 och är i dag ett av Storbritanniens ledande exklusiva märken. Molton Browns produkter säljs hos välkända och exklusiva varuhus över hela världen och samarbetar numera även med 5-stjärniga hotellkedjor. Bland dessa kan nämnas Grand Hotel i Stockholm.

Dermalogica 12 Days to glow

de bästa adventskalendrarna för vuxna 2018

En av de mest spännande nyheterna på området skönhetskalendrar står Dermalogica för, som i år för första gången någonsin lanserar en adventskalender. Dermalogicas produkter har de senaste åren innehaft en ledarposition då det gäller kvalitet och prestanda – både för kvinnor och män. Adventskalendern 12 Days To Glow erbjuder en hudvårdande överraskning varje dag i 12 dagar. Innehåller både bästsäljare och nyheter i praktisk resestorlek.

Jo Malone London Advent Calendar

julkalendrar för skönhet 2018 adventskalendrar skönhet 2018

Brittiska parfymören Jo Malone är främst känd för sina lyxiga doftljus. I denna kalender finns Cologne, doftljus och lite annat smått och gott. Den ultimata kalendern får den som önskar lyxig doftnjutning fram till julen.

Mr Porter 12 Days of Grooming

de bästa adventskalendrarna för män 2018

Om man vill ha en adventkalender med några av de allra lyxigaste produkter som marknaden har att erbjuda för mannen skall man satsa på exklusiva Mr Porters variant för säsongen. I kalendern 12 Days of Grooming finns några omsorgsfullt ihopplockade produkter speciellt anpassade för vinterns krävande väder.

Lancôme Advent Calendar

alternativa adventskalendrar för vuxna 2018

Om du vill skämma bort någon du älskar är Lancômes adventskalender det perfekta valet. Lancôme grundades 1935 av Armand Petitjean, som hade en vision om att sprida fransk stil och elegans över världen. 2015 firade Lancôme 80 år och är idag en av föregångarna på marknaden för lyxig kosmetik.

Floris London The Perfumer’s Wardrobe

Vem har sagt att en adventskalender måste innehålla precis 24 luckor? Ofta är adventskalendrar en gåva till den man bryr sig om inför december månads nedräkning inför julen. Här är en riktigt lyxig present för parfymnörden i form av ett presentset innehållande 9 dofter i miniatyr från Floris mest prestigefyllda kollektion, The Private Collection. Kollektionen innehåller unika dofter som har inspirerats av människor och händelser. Tanken bakom denna samling är att man alltid ska ha en doft att använda för alla tillfällen, precis som en garderob. Alla dofter är unisex och passar både män och kvinnor

Kiehl’s Advent Calendar

populära adventskalendrar för vuxna 2018

Kiehl’s populära limited edition julkalender är designad av konstnären Andrew Bannecker och innehåller deras bästsäljande hudvårdsprodukter. Innehåller totalt 24 överraskningar, med bland annat cleansers, ansiktsmasker, serum, moisturizers och mycket mer.

The Ritual of Advent 2018 julkalender XL

alternativa adventskalendrar för vuxna

Denna adventskalender är fylld med 24 lyxiga Rituals-produkter med en ny överraskning varje dag.

Luxury Advent Calendar – Atelier Cologne

lyxiga adventskalendrar för vuxna 2018 skönhetskalendrar

För parfymälskare finns här en spännande nyhet – Atelier Colognes otroligt lyxiga julkalender. Den perfekta gåvan att unna sig själv eller ge bort till någon du tycker om.
Kalendern innehåller 24 spännande produkter från Atelier Cologne.

Estée Lauder – 24 Day Holiday Countdown

lyxig skönhetskalender för kvinnan 2018

Här är en riktigt stilren adventskalender som kvinnan i ditt liv garanterat uppskattar. Denna innehåller bland annat Estée Lauders senaste senaste nyhet, den populära Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex. Adventskalendern är en så kallad ”limited edition-kollektion” som innehåller 24 hudvårds- och makeupfavoriter i exklusivt reseformat.

The Bearded Man Company Christmas Beard Oil Advent Calendar

The Bearded Man Company  Christmas Beard Oil Advent Calendar är en adventskalender med skäggolja. Årets skäggkalender innehåller en 2 ml skäggolja varje dag ända fram till jul. Varje olja räcker till 4-8 gångers applicering.

The Body Shop Advent Calendar Ultimate

Kalendrarnas tema från The Body Shop bygger på mottot att ge tillbaka till naturen och vikten av att berika den. Alla köp man gör från The Body Shop fram till jul hjälper till att skydda och återskapa över 10 miljoner kvadratmeter skog i England och Armenien. Förpackningarna i Ultimate Advent är fyllda med lyxiga produkter och designade med snygga motiv från skogarnas djurliv.

L’Occitane Magic Calendar

I L’Occitanes kalender finns 24 av företagets bästsäljande produkter och nyheter. Garanterat en uppskattad gåva till kvinnan i ditt liv.

Kaffekalendrar:

Kaffeadventskalendern 2018

kaffeadventskalender alternativa julkalendrar 2018

Den populära kaffekalendern lanserades för ett par veckor i samband med kaffets dag. Här har man valt ut det mesta av det bästa, från mörkrost till syrligt, mustigt till friskt, och så har man toppat med några smaksatta favoriter. Här samlas klassisk rostat kaffe med exotiska smaker som kokos och krusbär. Kaffet är bryggmalet och funkar även i en vanlig kaffebryggare, eller i droppställning.

Kaffekapsylkalendern 2018

alternativa adventskalendrar kaffeadventskalender

För den som använder kapselmaskin finns här en adventskalender med 24 olika kaffekapslar. Denna kaffekalender innehåller 24 st kaffekapslar med olika innehåll och smak. Kapslarna innehåller kaffe från jordens alla kanter, med smaker som handplockats för en spännande och varierad kaffeupplevelse. Kalenderns kaffekapslar är Nespresso-kompatibla och innehåller 10 sorters espresso och 14 lungo.

Tekalendrar

Teadventskalendern 2018

årets teadventskalender 2018

Teadventskalendern innehåller 24 olika sorters ekologiska lösviktsteer. Till varje tesort får man en trevlig liten berättelse, och i häftet som följer med får man instruktioner för att kunna brygga varje kopp till perfektion. Där finns också tips, tricks och information om te. I årets tekalender hittar man röda, gröna, svarta, vita och örtteer, och smakerna varierar från blommigt till kryddigt och allt däremellan.

NUTE – 24 Days of Tea

lyxig teadventskalender 2018

NUTE är ett nytänkande, skandinaviskt märke som skapar allt från klassiska smaker till nya kombinationer med stor karaktär. Denna tekalender innehåller en blandning av svarta och gröna teer, men har också två Rooibos-tepåsar och en ört-chai. Totalt finns 14 olika smaker.

Ätbara adventskalendrar:

Lakritskalender 2018 – by Johan Bülow

lakritskalender alternativa adventskalendrar för vuxna 2018

Adventskalender med 24 gourmetlakrits-överraskningar. Denna adventskalender tar dig med på en 24 dagar lång smakupplevelse med olika, spännande sorters lakrits från danska Lakrids by Johan Bülow. Bakom varje lucka väntar en överraskande smakkombination med ingredienser valda med omsorg.

Valrhona – Adventskalender med praliner

adventskalender för finsmakaren 2018 konfekt

En julkalender med lyxiga och dekorerade chokladpraliner från Valrhona, som är tillverkad i Frankrike och förpackad i Sverige. Valrhona Chocolatier grundades år 1922 i Rhonedalen i södra Frankrike med målsättning att producera och leverera utsökt choklad till chocolaterier, konditorier och restauranger över hela världen. Denna stora adventskalender har 24 st små askar med plats för en Valrhona-pralin i varje lucka. Inte vad man tänker på i traditionell mening när man pratar om en chokladkalender.

Adventskalender med vingummi – Wally & Whiz

alternativa adventskalendrar 2018 vingummi

Denna vingummi-kalender från Wally and Whiz bjuder på 24 överraskningar åt finsmakaren. Dessa vingummi innehåller endast naturliga smaksättningar och är fri från både gluten, laktos och djurprodukter. Denna stora adventskalender har en väldigt elegant design i mörkblått med gulddetaljer. När man öppnar kalendern flätas dess 24 luckor upp på ett vackert sätt. Varje lucka fungerar som en liten låda som dras ut, innehållandes varsin förseglad påse. Varje påse innehåller 11 g gourmet-vingummi med smaker redo att bjuda på julstämning! Totalt innehåller adventskalendern 264 g vingummi.

Chili Klaus – Adventskalender

nya julkalendrar för vuxna 2018

Chili Klaus är en dansk entertainer som kanske är mest känd för sina Youtube-filmer där han testar stark chili med olika kändisar. Nu har han släppt en julkalender med superhet chili. Varje lucka innehåller 1-2 bitar i varierande styrka från nivå 0 ”Stille” till nivå 15 ”Jordens undergang”. Den sistnämnda innehåller chilipulver från Carolina Reaper – världens starkaste chili. Perfekt till den som gillar stark mat och tuffa utmaningar.

julklappar för män 2018

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.