Årets kaffeadventskalender 2022 är här!

årets kaffeadventskalender 2022

Nu är årets kaffeadventskalender 2022 äntligen här! NABO:s adventskalender har varit en återkommande favorit hos många kaffeälskare under de senaste åren. I år är denna kalender mer spännande än någonsin.

Adventkalendrar för vuxna har varit oerhört populära under de senaste åren. Där märks också ett stort antal kreativa adventskalendrar för män i utbudet hos webbutiker online. En speciell kategori av adventskalendrar är även kaffeadventskalendrar som ger kaffeälskaren något att se fram emot hela december månad.

Årets kaffeadventskalender 2022 från NABO

årets kaffeadventskalender 2022

Det är sjunde året i rad som NABO tagit fram en kaffeadventskalender. De har själva formgivit och producerat denna kalender, där du hittar allt från mörkrost till syrligt och mustigt till friskt kaffe.

I årets kaffeadventskalender 2022 från NABO består 20 av kaffesorterna av rent kaffe. Där är ingrediensen enbart kaffe, medan fyra av de tjugofyra kaffesorterna är smaksatta.

Bland de smaksatta kaffesorterna märks lakrits, choklad, Irish Cream och hallon och vanilj. Både chokladkaffet och lakrits är veganska och smaksatta med framställd arom. De innehåller alltså inga allergener. I både Irish cream och Hallon & vanilj finns naturlig vanilj samt framställd arom och inte heller de innehåller några allergener.

årets kaffeadventskalender 2022

I varje kaffepåse hittar du 21 gram kaffe som du kan brygga i din vanliga kaffebryggare eller som droppkaffe. Varje påse räcker till tre koppar kaffe – alltså helt perfekt för att brygga kaffe varje morgon fram till julafton för både dig och din partner!

Kaffet i NABO:s kaffeadventskalender är rostade hos Bergstarands kafferosteri i Göteborg. Kalendern innehåller också ett häfte med instruktioner för hur du brygger varje kopp till perfektion.

Genom kalendern får du lära dig mer om vad du föredrar när det gäller olika rostningar och smaka på sådant du kanske aldrig smakat på annars. Om du vill lära dig mer om kaffe är kaffeadventskalendern perfekt. Det är nämligen en fin introduktion till kaffets värld, men även såklart något för den inbitna kaffedrickaren med alla sina nyheter!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.