Läsplattan – Den perfekta julklappen till såväl bokälskaren som den teknikintresserade

bästa julklappar för män 2020

När är kallt och mörkt ute är det mysigt att krypa upp i soffan eller sängen med varma filtar och en kopp varm dryck tillsammans med en god bok. Här kommer tips på julklappar för bokälskaren.

Vi har redan tidigare tipsat om bra julklappar för män 2020. Här kommer ytterligare tips för den som gillar att läsa.

Julklappar för bokälskaren – Bästa läsplattor på marknaden

Rakuten Kobos utbud av läsplattor, med det senaste tillskottet Kobo Nia, bjuder på den perfekta läsupplevelsen i vinter. Med en läsplatta från Rakuten Kobo har du alltid med dig hela ditt bibliotek och tillgång till nästan 22 000 titlar på svenska och över 3 500 000 titlar på engelska via Kobos digitala bokhandel.

En läsplatta är en perfekt julklapp under julgranen i år, oavsett om den är till en van bokälskare, en nybörjare, en student eller bara teknikintresserad.

Kobo Nia

bästa läsplattorna till julen 2020

Kobo Nia är en stor sak i ett litet paket. Du kan bära med dig upp till 6 000 e-böcker i och med lagringsutrymmet på 8 GB. Kobo Nia är det senaste tillskottet till Rakuten Kobos utbud av läsplattor. Den kompakta och prisvärda läsplattan är enkel att använda och full av smarta och unika lösningar för Kobo.

Läsplattan är utrustad med Comfortlight för bättre kvällsläsning samt en reflexfri 6-tums pekskärm. Dessutom har Kobo Nia väldigt lång batteritid. Du kan läsa hur länge du vill, nästan, och en enda laddning kan räcka i veckor. När du är redo för nästa bok är Kobos digitala bokhandel öppen dygnet runt via din läsplatta. Upplösning: 1024×768.

Kobo Clara HD

bästa läsplattorna 2020

Kobo Clara HD är den perfekta läskamraten den bästa bland julklappar för bokälskaren. Den ger alltid det bästa ljuset då den är utrustad med en 6-tums HD- skärm ComfortLight PRO vilket anpassar nivån av blått ljus under dagen för att se till så att du inte hålls vaken på natten.

Enkla, anpassningsbara funktioner hjälper nybörjaren att läsa på läsplattan på det sätt som de föredrar. Kobo Clara HD har också en lång batteritid, en laddning kan räcka i veckor. Med 8 GB har Kobo Clara HD alltid plats för din nästa läsupplevelse och det är tillräckligt med minne för att bära med sig 6 000 e-böcker. Upplösning: 1448×1072

Kobo Libra H2O

bästa julklappar för boknörden 2020

Den perfekta balansen mellan innovativ digital teknologi, en bekväm läsupplevelse och modern design. Kobo Libra H2O finns i både svart och vitt samt i fyra olika färger på accessoarerna, som gör att du kan välja den modell som passar dig bäst.

Med Kobo Libra H2O kan du läsa länge, tack vare den bekväma, ergonomiska designen och de lättanvända sidoknapparna. En av fördelarna är att Kobo Libra H2O är vattentät och den är utrustad med ComfortLight PRO så att du kan njuta av dina böcker både dag och natt, och i alla olika typer av miljöer.

Dessutom kan du använda den både stående och liggande. Kobo Libra H2O är designad för en bättre läsupplevelse. Mycket hög upplösning 1680×1264.

Kobo Forma

bästa julklappar 2020 för den som gillar att läsa

För att göra läsupplevelsen bättre för de största bokmalarna som kan sträckläsa i timmar och som vill ha ett lättare alternativ än tunga tryckta böcker då är Kobo Forma den perfekta läsplattan. Detta är den tunnaste, mest hållbara och bekväma läsplattan som finns i Rakuten Kobo utbud av läsplattor.

Premiumläsplattan är perfekt för den som läser mycket och vill ha ett lätt, bärbart alternativ. Med ComfortLight PRO, en vattentålig och en hållbar display och du kan njuta av dina böcker när som helst, i alla miljöer och den kan användas i landskaps- och porträttläge med automatisk rotering. Kobo Forma finns tillgänglig i två lagringstorlekar, 8 GB eller 32 GB. Högupplöst 1440×1920.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *