6 klassiska picknickkorgar för sommarens äventyr

snyggaste picknickkorgar

Sommarvärmen är äntligen här och det har blivit dags att njuta till fullo! Det finns mängder av roliga utomhusaktiviteter du kan ägna dig åt när det är varmt. Oavsett om du beger dig ut för en dag på stranden eller för en picknick på någon av alla parker kvällstid är en snygg picknickkorg ett måste. Här listar vi bästa picknickkorgar sommaren 2021.

Picknickkorgar har funnits med en lång tid. Ofta har vi helt enkelt tagit någon av de korgar vi har hemma och fyllt dem med både mat och engångstallrikar samt bestick. Den senaste tiden har dock allt fler modeller av praktiska och mångsidiga picknickkorgar kommit ut på marknaden. En stilig accessoar att bära vid sidan tillsammans med de snyggaste kläderna för män sommaren 2021.

Bästa picknickkorgar sommaren 2021

Vad bör en picknickkorg innehålla? Den bör åtminstone har utrymme för mat, tallrikar och bestick. De bästa modellerna har också smart förvaring för allt du behöver på en picknick, samt inbyggd kylförvaring. Då det gäller utseende är det såklart en smaksak, men här har vi plockat fram några stilfulla picknickkorgar i klassisk stil.

1. Picknickkorg i klassisk stil för två personer

bästa picknickkorgar sommaren 2021

Här har vi den perfekta korgen för en romantisk picknick för två personer. AROLO picknickkorg har praktisk förvaring för bestick samt tallrikar och muggar av keramik. Den har också rejält med utrymme för alla slags delikatesser efter din smak. Det finns band på insidan som säkerställer att inget rullar runt. Det finns också en robust bärrem så att du enkelt kan bära picknickkorgen för längre vandringar.

2. Annorlunda picknickkorg för vin och drinkar

lyxig picknickkorg för män

Om du vill ha en exklusiv och lyxig picknickkorg är denna något att satsa på. Den har en klassisk design med inslag från sekelskiftet och är tillverkad av solid mässing, trä och en tillhörande ställning i metall. En både elegant och funktionell picknickkorg där du kan bevara allt från flaskor, glas till bartillbehör. Det finns också en utfällbar bricka!

3. Picknickkorg som är enkel att bära

bästa picknickkorgar sommaren 2021

En av våra favoriter bland bästa picknickkorgar sommaren 2021 är Cilio Garda picknickkorg. Den har ett stort kylfack och stort förvaringsutrymme för mat och bestick. Men framförallt är den enkel att bära trots sin storlek. Den har nämligen både stark axelrem och ett stabilt handtag.

3. Rymlig picknickkorg i retrostil för fyra personer

bästa picknickkorgar sommaren 2021 för fyra personer

Detta är den perfekta picknickkorgen för dig som vill bege dig ut på en parmiddag ute i parken. Arkmiido klassiska picknickkorgar i retrostil passar också utmärkt för familjen. Den har precis allt du behöver för en picknick, med allt från bestick i rostfritt stål till flasköppnare och vattentäta dynor. Den har också ett kylfack och kylväska som håller maten fräsch.

4. Lyxig picknickkorg för två eller fyra personer

lyxig picknickkorg för två personer

Om du letar efter en picknickkorg av högsta möjliga kvalitet rekommenderar vi Red Hampers modell. Denna modell finns både i en mindre modell för två personer och en större för fyra. Här finns bestick och tallrikar av hög kvalitet som fästs av stiliga läderdetaljer. Du får också kylväska, filt och vinglas med picknickkorgen.

5. Genomtänkt picknickkorg i tidlös stil

bästa picknickkorgar sommaren 2021

Les Jardins de la Comtesse picknickkorg är en bra planerad korg. Här finns kylficka, flaskhållare och plats för tallrikar och glasögon. Den har ett klassiskt handtag som ger dendär lantliga looken. Picknickkorgen kan även användas som bordsunderlägg där du har en yta på 30×30 cm att placera dina tallrikar på.

6. Praktisk picknickkorg med axelrem

bästa picknickkorgar sommaren 2021

En väldigt praktisk detalj på en picknickkorg är en axelrem, som gör det enkelt att bära även under cykelturer. Här har du en picknickkorg med cylindrisk design och stor kapacitet. Det finns plats för vin, snacks och filtar. Korgen är även fodrad med bomullstrasa för att skydda de föremål du har i korgen.

Vanliga frågor – bästa picknickkorgar sommaren 2021

Var hittar man snygga picknickkorgar på nätet?

Om du söker snygga picknickkorgar i klassisk stil är Amazon.se en väldigt bra sajt. Även Cervera har flera snygga tidlösa modeller från märket Cilio.

Vad bör finnas på en bra picknickkorg?

Det är delvis beroende på syftet med användningen. Det är alltid bra att ha möjlighet till kylförvaring. Det finns också många picknickkorgar som har smart förvaring för tallrikar och bestick. Inbyggda dynor är ytterligare en sak som är bra att ha eftersom det ger dig mer användningsmöjligheter för din picknickkorg.

Hur stor bör en picknickkorg vara?

Även i detta sammanhang är det bra att tänka på i vilka sammanhang du använder picknickkorgen. Om du för det mesta är ute med din partner på picknick rekommenderar vi en mindre picknickkorg för två personer. Den är mer praktisk att bära och innehåller fortsättningsvis det mesta du behöver på en picknick.

Skall jag satsa på en picknickkorg med eller utan axelrem?

Vi rekommenderar att du satsar på en picknickkorg med axelrem. Även om det inte skulle röra sig om långa avstånd kan picknickkorgar vara tunga att bära om du packat med dig mycket drickbart.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *