Black Week börjar idag – här hittar du bästa fynd bland herrkläder!

snygga herrkläder black week 2021
Eton höst/vinter 2021/22

Black Friday och Black Weekend börjar vara vedertagna begrepp även på den svenska marknaden. Men visste ni att många webbutiker nu även har Black Week som börjar redan idag måndag? Här tar vi fram herrmodesajter som erbjuder Black Week-erbudanden detta år.

Vi kommer att ta fram mer bland bästa Black Friday och Black Weekend erbjudanden samt Black Week-erbjudanden lite längre fram i veckan. Men redan idag börjar vi med att ta fram sajter där du kan göra riktigt bra fynd på Black Week-erbjudanden. Först ut är herrmode.

Eton – Skjortor och accessoarer upp till -50%

herrmode erbjudanden black week 2021

Ett märke som slår till på stort denna Black Week är svenska Eton, som nu har sin avdelning Black Friday Week live. Där hittar du rea på 30-50% på allt från businessskjortor och överskjortor till accessoarer som slipsar och halsdukar. Du kommer också att hitta ett utökat urval av reaprodukter under tisdag och torsdag denna vecka. Eton har under det senaste året varit en av de mest innovativa på herrmodemarknaden och det lönar sig definitivt att ta en kolla på utbudet om du inte tidigare gjort det. Eton är kanske främst känd för sina kvalitetsskjortor och slipsar, men nu hittar du även allt från överskjortor till västar i många olika material.

Oscar Jacobson – Black Week på upp till -50%

Söker du det bästa som svenskt herrmode har att erbjuda? Då kan vi rekommendera Oscar Jacobson som har en mängd snygga plagg i sin kollektion denna vinter. Här utmärker sig bland annat snygga ytterrockar och festklädsel som smokingar. Om du vill klä dig snyggt till kommande julfester eller nyåret är det definitivt värt att besöka Oscar Jacobson och ta en titt på utbudet av reavaror!

MQ Marqet – stor rea på herrkläder hela veckan

black week herrkläder

MQ Marqet har seglat fram som en fräsch ny aktör på herrmodemarknaden under det senaste året. Under Black week erbjuder MQ Marqet unika deals varje dag och upp till 50% rabatt på utvalda varumärken. På måndag är de 25% på märkena Bläck och Stockh lm. På tisdag 25% på märkena Dobber och Bondelid. Från onsdag-söndag är det dags för den stora rean när du får hela -50% på massor av varor.

Steamery – rea -20% på produkter för klädvård

bästa klädsvårdsprodukter 2021

Klädvård har blivit allt populärare bland män. Inte undra på det med tanke på all teknologisk utveckling vi sett hos produkter för klädvård de senaste åren. Svenska Steamery är en av de främsta inom området och de har har från handsteamers till noppbortplockare till tvättprodukter i sitt utbud. Det är fascinerande hur mycket den teknologiska utvecklingen tagit oss inom detta område!

Stayhard – Upp till -50% på ett stort antal märken

black week rea herrkläder

En av våra absoluta favoriter bland Black Week-erbjudanden är Stayhards rea. Här hittar du ända upp till -50% på ett stort antal märken. Vi rekommenderar speciellt att du kollar in det egna märket Studio Total som du inte hittar hos någon annan herrmodesajt online.

Uret – Black Week på många olika klockmärken

black week lyxklockor

Uret.se är sveriges största sajt för kvalitetsur. Här hittar du alla lyxmärken bland klockor på marknaden samt även mer förmånliga och populära klockmärken. Största utbudet på deras Black Week avdelning hittar du naturligtvis på mer förmånliga klockor, men även på avdelningen Uretvintage hittar du nu specialerbjudanden på lyxklockor som Rolex, Omega, Breitling och Patek Philippe. Det är definitivt värt ett besök!

Miinto – Black Week rea på kvalitetsmärken för män

black week erbjudande herrkläder

Miinto.se är samlingsplatsen för ett stort antal kvalitetsmärken från hela Europa. Trots det stora utbudet av exklusiva märken är sajten okänd för många svenskar. Under Black Week hittar du nedsatta priser på många olika kvalitetsmärken som Rains, The Bridge och Woolrich. Ett perfekt tillfälle att shoppa lyxmärken till nedsatta priser!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.