Bästa Black Week erbjudanden för män 2021

Black Friday för män

Jättereadagen Black Friday har under de senaste åren slagit igenom på riktigt i Sverige. De senaste årens trend är nu även att förlänga köpfesten till något som i marknadsföringstermer kallas Black Weekend och även Cyber Monday. Numera påbörjas köpfesten ofta redan på måndagen med specialerbjudanden under Black Week.

I år uppger varannan svensk att man ämnar nyttja readagen – främst på nätet.

Black Friday och dess ursprung

Black Friday är en ”handelsdag” som kommer från USA, då mängder av fysiska butiker liksom webbutiker har rea. Det faktiska datumet ändras från år till år men är alltid fredagen efter Thanksgiving. Datumet för Black Friday 2021 är 26 november.

Tillsammans med Cyber Monday som är tre dagar senare markerar det starten på julhandeln och då många amerikaner men även européer börjar juldekorera och shoppa. Handelsdagen har börjat anammas i Europa och så även i Sverige.

Nu har alltså även många e-handelsbutiker kört igång med Black Week där det hela veckan finns nedsatta priser på utvalda varor.

Hur kommer svenskarna att handla på Black Friday och Black Week i år?

Black Friday black weekend 2021

DIBS, ledande inom betalningar på nätet och en del av Nets, undersöker svenskarnas shopping under Black Friday på olika sätt. Dels genom DIBS egna data baserat på faktiska transaktioner hos svenska webbutiker där man ser den faktiska ökningen eller minskningen, och dels genom en undersökning av Yougov bland svenskarna inför Black Friday.

Fjolårets undersökning visade på en minskning av de som handlade på readagen Black Friday. Efter att ha satt rekord på nätet fem år i rad, minskade handledning på nätet med 9% jämfört med Black Friday 2019. Däremot ökade handeln på nätet för Black Week med 9%. Till detta kan den förlängda reatiden bidra. Numera finns allt från Black Weekend till Cyber Monday och Black Week används för att sammanfatta hela reaveckan.

Ifjol var shopping under Black Friday och Black Week klart påverkade av coronapandemin. Flest konsumenter uppgav att de handlade heminredning (28%), följt av julklappar för barn (24%). Vi kan dock förvänta oss en mer normal shopping under Black Friday och Black Week 2021. Här hittar du tips på bästa Black Friday erbjudanden för män 2021.

De populäraste produkterna på Black Friday och Black Week

Handelsdagen som slog igenom på riktigt i Sverige 2015 är starten på julhandeln. De varukategorier som är mest populära att köpa på nätet under Black Friday är kläder, skor och accessoarer, som under de senaste åren tagit över förstaplatsen från elektronik. Här hittar du tips på hur rea-begreppet får användas under Black Friday.

Bästa Black Weekend och Black Week erbjudanden 2021

Nedan är erbjudanden från några av de herrmodesajter som har bra erbjudanden denna Black Friday och Black Weekend. Bland dessa främst kläder, accessoarer och parfymer. Detta är också ett utmärkt tillfälle att hitta fynd bland julklappar!

Klockor på nätet

bästa Black week och Black Friday erbjudanden 2021 klockor

För alla klockfantaster är Black Week rena paradiset! Under hela veckan erbjöd nämligen Klockia 22-50% på nästan allt i utbudet. Ett perfekt tillfälle att skaffa en snygga och stilrena Smartwatches eller helt vanliga armbandsur. På sidan finns allt sorterat enligt stil, så att du enkelt kan hitta allt från automatverk till kostymklockor med ett klick.

Det är också intressant att konstatera att Klockia nyligen lanserat avdelningen Pre-owned där du hittar ett imponerande utbud av exklusiva begagnade klockor. Här hittar du allt från Rolex och Omega till Cartier och TAG Heuer.

Sajter med bäst Black Friday och Black Week erbjudanden bland klockor:

Elektronik och spel

bästa gamingskärmar 2021

Dataspel och konsolspel är väldigt populära i pandemitider. Speciellt efter att Playstation 5 och Xbox X lanserades under fjolåret. Hos Webhallen hittar du nu ett stort antal tillbehör i form av spelskärmar och tillbehör till kraftigt reducerade priser – nu också med fri frakt.

Ta även ett titt bland de spel som finns. Bland annat hittar du de bästa dator- och konsolspelen för 2020 och en mängd andra spel till reapriser. Även bland brädspel hittar du ett stort utbud hos Webhallen.

Sajter med stort utbud av nedsatta priser på data- och konsolspel under Black Week:

Sällskapsspel

sällskapsspel black week erbjudanden

En annan kategori som många söker just nu är sällskapsspel. Undra på det när vi haft mer tid tillsammans med familj och vänner i pandemitider.

Vi har tidigare skrivit om bästa sällskapsspel för 2021 Kolla även in tidigare års vinnare av årets spel och välj din favorit bland dessa. Många av spelen har nämligen nu nedsatta priser under Black Week.

Sajter med stort utbud av sällskapsspel till nedsatt pris under Black Week:

Festtillbehör och presenter

beard buddy

För dig som söker fynd bland festtillbehör och presenter är roligaprylar.se speciellt intressant. Under Black Week har sajten upp till 60% i rabatt på en mängd produkter i sitt utbud. Här finns allt från sällskapsspel och andra roliga saker som man kan passa på att köpa inför julhelgen.

Varför inte ett passa på att köpa ett skäggförkläde eller en jultröja till kommande Ugly Christmas Sweater tillfällen.

Bästa Black Friday och Black Week erbjudanden bland festtillbehör och presenter:

Fyndiga och nödvändiga varor

bästa Black Friday black week erbjudanden 2021

Hos Coolstuff hittar du fantastiska deals på ett stort antal fyndiga varor, med allt från ölbryggningskit till andra nyttiga produkter.

Bland annat ett tyngdtäcke fyllt med små glaspärlor som skapar ett mjukt tryck över hela kroppen. Det hjälper kroppen att slappna av så att du sover djupare. Tyngdtäcket finns i olika vikter på 5, 7, 9, 11, 13 och 15 kg.

Bästa Black Friday och Black Weekend erbjudanden bland fyndiga och nödvändiga presenter:

Kläder till nedsatta priser

Black Friday herrmode

För den som söker högklassiga skjortor och accessoarer har Eton bra erbjudanden i reatider. Ofta delar man in plagg i olika kategorier för reaerbjudanden, så det lönar sig att hålla koll på vilka produkter som finns på rea!

Black Friday kläder 2021

Under Black Friday är man i allmänhet väldigt generös hos Streetwear-experten Stayhard. Med rabatter på 60% på en stor mängd olika klädesplagg under hela veckan kan det vara värt att kolla utbudet bland kläder och accessoarer som klockor hos sidan.

Bästa Black Friday och Black Week erbjudanden för kläder 2021:

Skönhet för män

Åhlens finns rea på allt från kläder till exklusiva parfymer. Åhlens har ett erkänt stort och imponerande utbud av parfymer och nu erbjuder de dessutom 25-50% på många andra produkter.

Om du söker exklusiva parfymer och skönhetsprodukter kan Gents.se rekommenderas. På denna sajt hittar du många roliga kampanjer under Black Friday Week 2021.

Sajter med bästa Black Week och Black Weekend erbjudanden 2021:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.