Bästa Black Week erbjudanden för män 2020

Black Friday för män

Snart är det jättereadagen Black Friday som de senaste åren slagit igenom på riktigt i Sverige, och ifjol passerades alla tidigare rekord med råge. De senaste årens trend är nu även att förlänga köpfesten till något som i marknadsföringstermer kallas Black Weekend och även Cyber Monday. Nu påbörjas köpfesten ofta redan på måndagen med specialerbjudanden under Black Week.

I år uppger varannan svensk att man ämnar nyttja readagen – främst på nätet.

Black Friday och dess ursprung

Black Friday är en “handelsdag” som kommer från USA, då mängder av fysiska butiker liksom webbutiker har rea. Det faktiska datumet ändras från år till år men är alltid fredagen efter Thanksgiving. Datumet för 2020 är 27 november.

Tillsammans med Cyber Monday som är tre dagar senare markerar det starten på julhandeln och då många amerikaner men även européer börjar juldekorera och shoppa. Handelsdagen har börjat anammas i Europa och så även i Sverige.

Nu har alltså även många e-handelsbutiker kört igång med Black Week där det hela veckan finns nedsatta priser på utvalda varor.

Hur kommer svenskarna att handla på Black Friday i år?

DIBS, ledande inom betalningar på nätet och en del av Nets, undersöker svenskarnas shopping under Black Friday på olika sätt. Dels genom DIBS egna data baserat på faktiska transaktioner hos svenska webbutiker där man ser den faktiska ökningen eller minskningen, och dels genom en undersökning av Yougov bland svenskarna inför Black Friday.

Fjolårets undersökning visade på en ökning av de som handlade på readagen Black Friday – hela 58% i jämförelse med 51% året innan. Av dessa handlade 28% på nätet, vilket var den största ökningen. 

Det är också populärt att göra sina julklappsinköp på Black Friday. Där var det 56% jämfört med 50% året innan. Det återstår att se hur årets siffror blir. Men med tanke på pandemin är det uppenbart att årets julhandel att till högre grad kommer att förläggas till nätet.

De populäraste produkterna på Black Friday

Handelsdagen som slog igenom på riktigt i Sverige 2015 är starten på julhandeln. De varukategorier som är mest populära att köpa på nätet under Black Friday är kläder, skor och accessoarer, som under de senaste åren tagit över förstaplatsen från elektronik. 

Bästa Black Week och Black Weekend erbjudanden 2020

Nedan är erbjudanden från några av de herrmodesajter som har bra erbjudanden denna Black Friday och Black Weekend. Bland dessa främst kläder, accessoarer och parfymer. Detta är också ett utmärkt tillfälle att hitta fynd bland julklappar!

Klockor på nätet

bästa Black week och Black Friday erbjudanden 2020 klockor

För alla klockfantaster är Black Week rena paradiset! Under hela veckan erbjuder nämligen Klockia 22-50% på allt. Ett perfekt tillfälle att skaffa en snygga och stilrena Smartwatches eller helt vanliga armbandsur.

Det är också intressant att konstatera att Klockia nyligen lanserat avdelningen Pre-owned där du hittar ett imponerande utbud av exklusiva begagnade klockor. Här hittar du allt från Rolex och Omega till Cartier och TAG Heuer.

Elektronik och spel

bästa gamingskärmar 2020

Dataspel och konsolspel är väldigt populära i pandemitider. Speciellt nu efter att Playstation 5 och Xbox X nyligen lanserats. Hos Webhallen hittar du nu ett stort antal tillbehör i form av spelskärmar och tillbehör till kraftigt reducerade priser.

Ta även ett titt bland de spel som finns. Bland annat hittar du de bästa dator- och konsolspelen för 2020 till reapriser just nu. Här hittar du också årets sällskapsspel för vuxna, Terraformning Mars, till nedsatt pris!

Sällskapsspel

sällskapsspel black week erbjudanden

En annan kategori som många söker just nu är sällskapsspel. Undra på det när vi söker efter alla möjligheter till mer tid med familj och vänner i pandemitider.

Vi har tidigare skrivit om bästa sällskapsspel för 2020. Kolla även in tidigare års vinnare av årets spel och välj din favorit bland dessa. Många av spelen har nämligen nu nedsatta priser under Black Week.

Festtillbehör och presenter

beard buddy

Nu är det ett perfekt tillfälle att fynda bland festtillbehör och presenter när roligaprylar.se har Black Week med blanda annat 60% i rabatt på en mängd produkter i sitt utbud. Här finns allt från sällskapsspel och andra roliga saker som man kan passa på att köpa inför julhelgen.

Varför inte ett passa på att köpa ett skäggförkläde eller en jultröja till kommande Ugly Christmas Sweater tillfällen.

Fyndiga och nödvändiga varor

Hos Coolstuff hittar du fantastiska deals på ett stort antal fyndiga varor, med allt från ölbryggningskit till andra nyttiga produkter.

Bland annat ett tyngdtäcke fyllt med små glaspärlor som skapar ett mjukt tryck över hela kroppen. Det hjälper kroppen att slappna av så att du sover djupare. Tyngdtäcket finns i olika vikter på 5, 7, 9, 11, 13 och 15 kg.

Kläder till nedsatta priser

etons höst och vinterkollektion 2019

För den som söker högklassiga skjortor och accessoarer är det nu ett utmärkt tillfälle när Eton valt att ge 40-50% rabatt under hela veckan!

Black Friday kläder

Under Black Friday är man väldigt generös hos Streetwear-experten Stayhard. Med rabatter på 50% på en stor mängd olika klädesplagg under hela veckan kan det vara värt att kolla utbudet bland kläder och accessoarer som klockor hos sidan.

Skönhet för män

Åhlens finns nu rea på allt från kläder till exklusiva parfymer. Åhlens har ett erkänt stort och imponerande utbud av parfymer och nu erbjuder de dessutom 25-50% på många andra produkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *