Brothers huvudpartner till Mustaschkampen 2016

För andra året i rad är klädkedjan Brothers huvudpartner till Prostatacancerförbundets årliga novemberkampanj Mustaschkampen med fokus på manlig hälsa.

Den nationella kampanjen Mustaschkampen har som syfte att sprida kunskap om prostatacancer och förbättra mäns hälsa och livskvalitet. Brothers deltar bland annat genom att sälja årets Mustaschpin i alla butiker och ge kunderna möjlighet att skänka pengar genom att plussa på sina kvitton med valfri summa till förmån för Prostatacancerförbundet.

– För Brothers är det viktigt att vara med och bidra till att öka kunskapen om sjukdomen och manlig hälsa i Sverige. Eftersom vi är ett koncept som riktar oss mot män känns det som en självklarhet att fortsätta samarbeta med Prostatacancerförbundets kampanj Mustaschkampen, säger Peter Bondelid, VD, Brothers & Sisters Sverige AB.

Prostatacancer är Sveriges vanligaste cancersjukdom. Varje år drabbas 10 000 män och idag lever 100 000 män med diagnosen.

– För andra året i rad är november en månad som för Brothers betyder fokus på manlig hälsa. Det är fortfarande en stor andel män som inte vet att ett enkelt blodprov kan signalera ifall man är i riskzonen. Genom att driva kampanjen både online och i våra butiker har Brothers som mål att öka medvetenheten kring sjukdomen och hur den förebyggs, säger Johanna Rylin, Campaign Manager, Brothers & Sisters Sverige AB.

Kampanjen pågår i Brothers butiker i Sverige, i sociala medier och brothers.se till och med den 31 december. Årets mustaschpin kostar 25 kr och går oavkortat till Prostatacancerförbundet.

mustaschkampen-2016-pins-brothers

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *