Brothers kostnadsfria onlinebokning av personlig stil- och kostymrådgivning

Brothers tar nästa steg i att erbjuda sina kunder en personligare shoppingupplevelse. För den stilmedvetne mannen som bryr sig om detaljerna och vill ha fokuserad tid med förstklassig rådgivning har nu tjänsten Brothers Suit & Style Service lanserats.

Den nya bokningsbara tjänsten erbjuds av sju utvalda Brothersbutiker och är kostnadsfri. En utmärkt tjänst för den som vill ha extra service och råd. Tider bokas enkelt online via Brothers.se och garanterar 60 minuter dedikerad tid med någon av Brothers säljare i butik.

brothers

Inom Brothers Suit & Style Service ryms tre olika tjänster som samtliga är helt kostnadsfria:

  • Kostymrådgivning
  • Personal Shopper
  • Made to Measure (Måttsydd kostym)*

Brothers Style & Suit Service erbjuds i följande butiker: Brothers Drottninggatan Stockholm, Brothers Erikslund Västerås, Brothers Frölunda Torg, Brothers Karlstad, Brothers Liljeholmen, Brothers Nova Lund och Brothers Täby.

Besök www.brothers.se/suit-and-style-service för att läsa mer eller boka din personliga tid.

*Tjänsten Made to Measure erbjuds endast på Drottninggatan i Stockholm.

brothers shelby panama kostym

En av de stiligare nyheterna till sommaren kommer från Brothers. Kavajen Riley Shelby Panama med tillhörande byxor.

Kavajen är i slim fit passform och har två praktiska innerfickor och en mobilficka. Yttertyget är i 100% bomull som ger en skön följsamhet och gör denna kavaj perfekt för sommarens varma dagar. Kavajen har dubbla sprund bak som bidrar till en markerad siluett och ger tyget ett naturligt fall i ryggen. Ett kännetecken för passformen Shelby är att kavajens längd är något kortare, vilket ger ett modernt intryck och gör kavajen användbar även som udda blazer till ett par jeans. Just den korta kavajlängden är något jag personligen efterlyser på alla kavajmodeller.

bröstdekoration

Äntligen har de blomformade lapeldekorationerna på allvar hittat till de svenska butikerna. Här en snygg och fräsch modell från Riley till sommarkavajen.

kostym brothers

Klassisk mörkblå kostym i regular-fit från Riley.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *