Brothers skapar en egen värld

Nu lanserar Brothers den nya höst- och vinterkampanjen ”A Brothers world”, en värld där män varken håller tillbaka sin klädstil eller sina känslor. 

Svenska män bär på en tydlig längtan efter att klä sig mer personligt och kreativt. Det visar en studie som herrklädeskedjan Brothers har tagit fram. Men långt ifrån alla vågar gå utanför de snäva ramarna för hur män förväntas klä sig och vara.

Det vill Brothers ändra på genom att lansera ”A Brothers world” – en värld fri från machoideal, stereotyper och oskrivna regler kring hur män bör klä sig och förhålla sig till sina känslor. Med den nya världen vill Brothers även förflytta sig från att vara en uppklädd kostymdestination till en plats för mer välklätt och casual mode.

Bild: Mattias Björklund

Vi tror på en värld där alla män känner sig mer levande, kreativa och fria att skapa sin egen stil. Där vi bryter oss loss från normerna för hur män ska klä sig och vågar visa känslor. Klassiskt, manligt mode kan lätt uppfattas som stelt, traditionellt och aningen tråkigt. Det vill vi ändra på, säger Oscar Arrsjö, marknadschef på Brothers.

Bild: Mattias Björklund

Brothers egen värld lanseras i samband med att höstens kollektion släpps i butikerna. I den första kampanjen ställs ”A Brothers world” i kontrast till den strikta, inbundna och traditionella mansvärlden ”A man’s world”. Konceptet och kampanjen är framtaget i samarbete med reklambyrån Garbergs.​

Bild: Mattias Björklund

Gå med i diskussionen

1 Comment

Lämna en kommentar
Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.