Calvin Klein skildrar den unga generationen i ny klockkampanj

Calvin Klein Watches + Jewelrys kampanj för 2017 fokuserar på den unga generationen. Kampanjfilmen utspelar sig i Miami och skildrar åtta dynamiska modeller, var och en utvald av Calvin Kleins chefsdesigner Raf Simons. Visionen är att lyfta fram en i stort sett okänd grupp modeller i varumärkets globala kampanj. Den pulserande filmen kretsar kring den unga amerikanska andan där ungdom representerar frihet, kreativitet och provokation. Kampanjen är fotograferad av Willy Vanderperre i samarbete med stylisten Olivier Rizzo och stilleben-fotografen Carl Kleiner.

Calvin Klein Watches + Jewelrys sortiment för 2017 utgör en progressiv återgång till det minimalistiska uttrycket som gjorde varumärket så känt under 90-talet. Bland de sju klockorna finns en uppdaterad version av den klassiska unisexmodellen Calvin Klein minimal, som kännetecknas av sitt stilrena mesharmband. Den geometriska och grafiska Calvin Klein chic kombinerar grafisk avskalad estetik med lekfull elegans. Calvin Klein endless utmärks av ett smalt klassiskt läderband i en sober färgskala med synliga sömmar.

Calvin Klein Watch + Jewelry Co. Ltd är en av få ambassadörer för den schweiziska klockindustrin inom modesegementet. 1997 slogs Calvin Klein och Swatch Group ihop för att skapa ck Watch. Avskalade, samtida och grafiska linjerna tilltalade allmänheten och klockan som en modeaccessoar var född. Lanserat 2004, har ck jewelry rena linjer och de karaktäristiskt böjda metallytorna som skapar en attraktiv och samtidigt stilren designestetik.

Den klassiska unisexmodellen Calvin Klein minimal med sitt stilrena mesarmband, en klocka som förevisades på Baselworld-mässan nyligen.

Samma klocka i svart utförande.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *