Dags för utmärkelser på nästa herrmiddag

utmärkelser medaljer statyetter troféer

Herrmiddagar är ofta trevliga tillställningar men någon gång per år kan det vara trevligt att göra dem lite extra trevliga. Frågan är då hur det går till? De flesta brukar uppskatta att få lite uppskattning och just därför är det en god idé att avsluta, eller för all del inleda, herrmiddagen med att dela ut utmärkelser.

Glentons.se hittar du medaljer, statyetter, troféer och guldhattar. Här finns också mässingsbägare, ordförandeklubbor och andra festliga utmärkelser. Se till att beställa något till var och en som kommer att delta vid nästa herrmiddag och börja planera vem som ska få vilken utmärkelse. Se till att hitta något som verkligen är mitt i prick, så att var och en känner sig sedd för något som verkligen stämmer in på personen ifråga.

En ordförandeklubba till den som fattar de klokaste besluten

Att inleda middagen med att dela ut en ordförandeklubba till den gäst som gjort sig känd för att fatta de klokaste besluten är en bra start på kvällen. Denne kommer troligtvis att bli mycket nöjd och stämningen kommer redan då att stiga. Fortsätt sedan med att dela ut en medalj till middagens mest högpresterande deltagare för tiden, eller något annat som passar bra in. Gå sedan vidare till att premiera någon som tillställningens mest lojala vän och fortsätt så tills alla som deltar vid middagen har fått någon typ av utmärkelse. Det gör att ingen känner sig glömd, och även om det handlar om vuxna män så brukar de flesta tycka att det är fantastiskt trevligt både med uppskattning och en symbolisk belöning från goda vänner.

Förbered middagen i god tid

Naturligtvis krävs det lite mer förberedelser när alla ska tilldelas pokaler, medaljer, plaketter eller vilken typ av utmärkelser det än må vara, jämfört med att ordna en vanlig middag. Det krävs därför att förberedelserna inleds i tid. Det kan också vara en god idé om ett par, tre stycken av deltagarna slår sig samman och hjälps åt att förbereda det hela. På så sätt kan man också hjälpas åt att välja ut de perfekta priserna till var och en, och att skriva de mest träffsäkra formuleringarna till varje utmärkelse.

Med det här upplägget blir nästa herrmiddag något som kommer att minnas länge och det är mycket sannolikt att alla kommer bli mycket positivt överraskade över det nya inslaget på tillställningen som dessutom öppnar upp för både skratt och samtal runt bordet.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *