De bästa svenska bloggarna om herrmode

Bilden är från bloggen The Drones Club.

En lördagkväll utan något speciellt på schemat, med varken fest eller sällskap. Med flickvännen på tjejkväll finner jag heller ingen lust att kolla film. Mitt annars så stora bokintresse känns också på något sätt som bortblåst en lördagkväll som denna. Så vad finns det då att göra? Jo, en väldigt inspirerande sak man kan göra är att kolla in några av de bästa svenska bloggar som behandlar ämnet herrmode. Ett utmärkt sätt att låta sig inspireras för följande arbetsvecka vid val av klädsel.

Några av mina favoriter bland svenska bloggar som behandlar herrmode är följande:

The Drones Club

Man kan inte annat än imponeras av denna herremans öga för detaljer när det gäller den uppklädda stilen. Framförallt när det gäller att kombinera olika färger och material har jag ofta inspirerats av denna blogg. Uppskattar speciellt användningen av de alternativa materialen i slipsarna.

Manolo.se

En av de äldsta och populäraste svenska bloggarna som berör ämnet herrmode och ett måste för den som uppskattar fina och inspirerande bilder. Mycket kunnig och erfaren skribent gällande herrmode.

Obsid.se

Här kan man läsa om det senaste modet, kroppsvård och det mesta som har med våra manliga intressen att göra. En livsstilsblogg i dess rätta bemärkelse där man även kan läsa om resor, krogliv, nöje och allmänbildande artiklar om nutida händelser.

Herrskobloggen

Ett måste för alla skoälskare. Bloggaren ifråga har onekligen en oerhörd mängd kunskap i ämnet och erbjuder mycket inspirationsbilder på skor som jag inte ens visste att existerade.

Industribolaget

En blogg som erbjuder mig inspiration framförallt när det gäller den något ledigare stilen. Bloggen erbjuder även inspiration gällande det mesta som har att göra med livets goda.

Tipsa mig gärna om fler bra svenska bloggar som inom herrmode!

3 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *