Den ultimata stilguiden för män lanseras imorgon!

den ultimata stilguiden för män 2022
Ralph Lauren Purple Label 2022

Inlägget kan innehålla sponsrade länkar. Läs mer här.

Måndag förmiddag lanserar vi den stora årliga stilguiden för män här på Gentlemannaguiden. Här kommer du att kunna läsa allt du behöver veta om herrmode 2022, med de senaste trenderna, plaggen du måste ha i garderoben och hur du klär dig snyggt.

Precis som tidigare får du stiltips gällande alla plagg och hur du bär dem. Nytt för i år är att vi inkluderat en fördjupad analys av trender och vi har också lagt in flera nya kategorier av kläder i vår nya modeguide. Allt för att du enklare skall hitta det du söker. Detta är den mest kompletta modeguiden för män online!

I modeguiden hittar du också de snyggaste stilarna för olika sammanhang och hur du bär upp dem på bästa sätt. Vi har rannsakat alla butiker med herrmode online och kollat upp kollektioner från de flesta modemärken för att få fram det snyggaste inom herrmodet 2022.

Herrmodekollektionerna lanseras vanligen redan ett år innan de kommer ut på marknaden. Trots det kan det vara svårt att veta exakt vilka plagg som når butikshyllorna när det väl är dags.

Nu har dock Pre-Fall kollektionerna släppts hos många modemärke och därför har vi nu en mer exakt bild av vilka herrkläder som finns tillgängliga på marknaden 2022. Här på Gentlemannaguiden har vi fått en unik insyn gällande kollektionerna på de flesta av de snyggaste bland alla herrmodemärken och nu har det blivit dags för att visa upp allt!

Vi kan redan nu avslöja att herrmodet 2022 är snyggare än någonsin. Det finns många klassiska detaljer på plaggen och även färgskalan på kläderna är väldigt läcker hos vår- och sommarplaggen. Det finns något för alla, oavsett om du vill klä dig ledigt eller elegant.

Inriktningen är precis som vanligt på klassiskt och tidlöst herrmode. Vi vill att du skall kunna bära plaggen år ut och år in, utan att slaviskt behöva följa trender. Men som bekant ändrar inriktningen även inom klassiskt herrmode beroende på omvärldsfaktorer. Inte ens detta område är immunt mot de förändringar vi ser i vår omgivning.

För att hjälpa dig på vägen mot en mer fullständig garderob guidar vi dig steg-för-steg, så att du kan undvika några av de vanligaste stilmissarna som många män gör när de köper kläder.

Här är litet utkast för vad du hittar i vår stilguide:

  • Trender inom klassiskt herrmode 2022
  • Färgtrender inom herrmode 2022
  • Snyggaste plaggen inom varje kategori
  • Snyggaste byxorna, kavajerna, skorna, klockorna osv.
  • Accessoarer som gör det lilla extra
  • Utförliga stiltips inom varje kategori
  • Och mycket mer!
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *