Denna magnetiska reservoarpenna gör succé på Kickstarter

Vi har redan tidigare beundrat den eleganta reservoarpennan i några inlägg här på Gentlemannaguiden. Här kommer en intressant nyhet som hyllar skrivkonsten, där man kombinerat nya tekniska hjälpmedel med den eleganta designen på en reservoarpenna. Här är KOSMOS ink – den magnetiska reservoarpennan.

Tyska Stilform från München har redan tidigare lanserat sin prisbelönta kulspetspenna KOSMOS genom två Kickstarter-kampanjer. Nu är det dags igen när man lanserar en reservoarpenna med samma innovativa egenskaper som man presenterade i samband med lanseringen av kulspetspennan. Minimalistisk design tillsammans med en magnetisk självtillslutande pennhatt och högkvalitativa material är egenskaper som skapat stort intresse i samband med den nu aktuella Kickstarter-kampanjen. Sedan lanseringen av kampanjen på Kickstarter lyckades man få in över $210.000 på endast tre veckor.

Den magnetiska pennhatten gör alla gängor som brukar finnas på pennor föråldrade. Det maximerar skrivkomforten och ger också pennan en bra balans i handen. Stiftspetsen tillverkas av det tyska företaget Peter Bock.

Magnetiska krafter rätar upp den avfasade ytorna på pennhatten och behållaren, vilket ger den en effektiv anti-roll design.

Pennan finns i fem olika färger, tillverkade av titanium eller aluminium. All sammansättning och kvalitetskontroll utförs i Tyskland.

kändisarnas favoritdofter favoritparfymer

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *