Det alla vill ha på Alla Hjärtans Dag

alla hjärtans dag 2020

Inlägget kan innehålla sponsrade länkar. Läs mer här.

Sötare än choklad och vackrare än blommor. Att veta vad man ska ge de man bryr sig om är en djungel. Happy Socks har redan tidigare lanserat flera exklusiva modeller av strumpor genom åren och nu har de också satt ihop de perfekta Alla Hjärtans Dag-presenterna.

Strumpor är en ofta åsidosatt detalj inom herrmodet trots att det är något som vi bär varje dag. Ett av de främsta företagen då det gäller kreativt strumpmode är faktiskt svenska Happy Socks som tagit detta med design av strumpor till en helt ny nivå.

Under de senaste åren har Happy Socks gjort samarbetskollektioner med bland annat The Beatles och Rolling Stones. Happy Socks lanserade även sin första regnjacka i samarbete med Stutterheim år 2018 och solglasögon i samarbete med Sunday Somewhere samma år. Med andra ord har Happy Socks även breddat sin verksamhet från strumpor under senare år, dock utan att överge sitt säregna färggranna designuttryck.

Inspireras av de unika strumporna eller låt Happy Socks ordna en färdig box till de du håller kärt. Strumporna går att beställa på Happy Socks hemsida, i någon av deras butiker och hos kvalificerade återförsäljare. 

Pris per box: 299 krPris per strumpa: 99 kr

Det finns många sätt att visar någon hur mycket man älskar dem. Här är är The Broken Heart Sock som är en del av Happys Socks Valentine’s Collection.

The Sacred Heart Sock från Valentine’s Collection i svart och rosa är Happys Socks tolkning av kärlekens eviga låga som aldrig slocknar.

Här har vid den färggrannaste av modellerna från kollektionen som garanterat kommer att charma din älskade med sina vackra detaljer.

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *