Det bästa från sommarrean – kläder för herrar

stiltips för män sommar 2020

Inlägget kan innehålla sponsrade länkar. Läs mer här.

Sommarrean är igång på de flesta herrmodesajter. Du hittar också exklusiva herrparfymer till rabatterat pris just nu. Här tar vi er igenom det bästa från sommarrean inom herrmode. Vad skall du leta efter om du vill se bra ut och dofta gott denna sommar?

Det finns alltid vissa utmaningar med att handla kläder på rea. Dels kan det vara svårt att hitta storlekar. Nedsatta priser gör det också lockande att köpa plagg som du kanske inte har så stor användning av. Därför guidar vi er här igenom de bästa fynden gällande kläder och parfymer på sommarrean för herrkläder 2021.

Bästa sommarrean för herrplagg 2021

Det finns mängder av fynd att göra på årets sommarrea för herrkläder. Om du söker kläder för sommaren rekommenderar vi att ni går in och läser våra stiltips gällande herrmode sommaren 2021. Men också här delar vi med oss av några tips för vilka plagg du bör leta efter på sommarrean för herrkläder 2021.

Care of Carl

-30% på exklusiva herrplagg

En av våra favoriter för kvalitetsplagg är Care of Carl. Här får du just nu hela -30% på bland annat en mängd italienska och brittiska kvalitetsmärken.

Leta efter plagg i linne och bäckebölja

För sommaren bör du speciellt leta efter plagg i linne och bäckebölja. Två tyger som är stiliga och bekväma att använda i sommarvärmen. Du hittar allt från shorts till långbyxor och skjortor i linne på sommarrean. Även överskjortor och kavajer är riktigt snyggt i linnetyget.

Man of a kind

– 40% på kvalitetsmärken

Då det gäller bäckebölja är detta tyg speciellt skönt på badbyxor, men om du inte prövat det tidigare på skjortor och kavajer kan vi rekommendera att du gör det. Det är ett bortglömt tyg som är både stretchigt och luftigt att använda i sommarvärmen. Ett bortglömt plagg för oss svenskar som är svältfödda på värme.

Hos Man of a kind hittar du många plagg i linne på sommarrean. Rean är på hela -40% så det gäller att passa på!

Handla direkt från kvalitetsmärken

J. Lindeberg

-30% på mängder av modeplagg

Återförsäljare har oftast ett brett utbud av olika märken, vilket gör det praktiskt att handla hos dem. Om du vill hitta fler storlekar under sommarrean kan vi dock rekommendera att handla direkt från märket ifråga. J.Lindeberg och Hugo Boss är två exempel på sajter med bra sommarrea och här hittar du riktigt snygga sommarplagg.

Hugo Boss

-50% från anrikt lyxmärke

J.Lindeberg har ett otroligt bra utbud av kostymer i linne och du får -30% på dessa under sommarrean. En dubbelknäppta kostym i linne i årets modefärg beige kan rekommenderas för denna sommar. Hugo Boss har ytterligare lagt till 10% på sin sommarrea och nu får du hela -50% på kvalitetsplagg därifrån.

Satsa på kvalitet under sommarrean

Etonshirts.com

Upp till -50% på lyxiga skjortor, pikéer och accessoarer

Det är allt fler män som börjat intressera sig för hantverket bakom kläder och accessoarer. Sommarrean är ett utmärkt tillfälle att göra riktiga kap bland kvalitetsplagg. Upp till -30% eller -50% på riktiga kvalitetsplagg gör mycket för plånboken. Speciellt om du någongång drömt om att äga ett riktigt lyxmärke.

Eton är ett märke som har rea ända upp till -50% på kvalitetskjortor, överskjortor och pikéer just nu. Om du vill ha en skjorta av högsta kvalitet är Eton något att satsa på.

Analysera din garderob

Cosstores.com

– Upp till -50% på minimalistiskt herrmode

Vilka plagg lönar det sig då att satsa på om du vill handla på sommarrean? Som vi nämnt tidigare skall du inte handla shoppa endast för att det är nedsatta priser. Se till att planera din garderob och gör en analys av hur du tänker planera din outfit. Det finns vissa plagg som är lätta att kombinera med andra plagg. Hit hör pikéer i vitt och navy, samt jordiga färger som brunt, olivgrönt och beige.

Även överskjortor är oerhört mångsidiga och något av ett måste oavsett om du söker kläder för sommaren eller hösten. Vita byxor används alltför sällan bland svenska män. Nu är det ett perfekt tillfälle att leta efter vita eller naturliga byxor av högsta möjliga kvalitet.

Vi rekommenderar även att du bygger ut garderoben med minimalistiska plagg som kan användas vid många olika tillfällen. Hos Cosstores.com hittar du mängder av minimalistiska plagg till -50% just nu.

Satsa på en jordig färgskala

Mq Marqet

– 50% på på snygga sommarplagg

Vi var inne på färger. Satsa på en jordig färgskala med plagg i olika nyanser av olivgrönt, beige, brunt och naturligt. Det är färger som kommit allt starkare inom herrmodet och de lär förbli populära många år framöver.

Mq Marqet är exempel på en herrmodesajt som har många snygga plagg i jordiga färger på rea just nu.

Det är dags att ladda för fest

Mr Porter

-60% på de lyxigaste herrplaggen

En annan kategori av kläder som vi kan rekommendera att satsa på under sommarrean är festkläder. Vi har varit inne på ämnet tidigare och det tål att upprepas. Vi håller på att återvända till det normala och Sveriges framgångar i Fotbolls-EM har ytterligare spätt på feststämningen.

Efter ett år av begränsningar längtar vi efter att få festa igen och nu är det dags att satsa på en garderob full av festkläder. Varför inte passa på att skaffa en smokingkavaj från exklusiva märken som Kingsman som nu är på rea hos Mr Porter? I Sverige är vi alltför blygsamma då det gäller festkläder. Om du verkligen gillar en stil finns det inga orsaker till att vara blygsam då det gäller kläder. Klä dig i smoking under kvällsfesten likt 1930-talet gentlemän.

Tänk även på hygienen!

Gents.se

-20% på lyxparfymer

Sist men inte minst, tänk på vilka avtryck du sätter på omgivningen genom hur du doftar. Inom detta område har vi män utvecklats mycket under de senaste åren. Allt fler män intresserar sig för hantverket även när det gäller parfymer.

Hos Gents får du nu -20% på alla parfymer som finns i onlinebutiken. Med så gott som alla av världens lyxigaste märken tillgängliga finns det gott om alternativ för dig som söker efter exklusiva parfymer att förgylla din omgivning med.

Till vardagen rekommenderar vi lättare citrusdofter till sommaren och till kvällen till tyngre festdofter som t.ex. den lyxiga oud-doften.

Vanliga frågor – sommarrea kläder för herrar 2021

När är sommarrea 2021?

Sommarrean startar vanligen de sista veckorna i juni. Från och med denna vecka har de flesta herrmodesajter börjat med sin sommarrea.

Vad är sommarrea?

Under sommarrean erbjuder en mängd butiker rabatter på sina varor och tjänster. Detta sker både bland fysiska butiker och online. Vanligen erbjuds mellan -20 till 50% i realisation.

Vad skall jag satsa på gällande sommarrean med kläder för herrar 2021?

Vi rekommenderar att du håller utkik efter plagg i jordiga färger och med klassisk silhuett. Satsa gärna på kvalitetsplagg för att få största möjliga nytta av dina kläder.

Vilka herrmodesajter har bästa sommarrean 2021?

De flesta herrmodesajter erbjuder bra sommarrea 2021. Vi tipsar om att du även söker direkt från olika märken istället för återförsäljare eftersom dessa har bättre utbud av storlekar.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *