Hitta det bästa “stanna hemma modet” bland dessa 5 butiker på nätet

mode för ett liv hemma i isolering

De flesta svenskar jobbar eller pluggar hemifrån just nu på grund av coronaviruset. Detta har åtminstone på kort sikt fått stora konsekvenser på hur vi klär oss. Idag tar vi en närmare titt på var du kan hitta det bästa “stanna hemma modet” på nätet.

Tidigare i veckan gick vi in på hur coronaviruset och ekonomiskt svåra tider kan påverka herrmodet och modebranschen i allmänhet. Det finns också mer direkta konsekvenser av hur vi nu lever våra liv för tillfället. Vi har redan nu kunnat se att modesajter på nätet rapporterar ökad försäljning av myskläder, träningskläder och hudvård.

Här tar vi fram några bra online butiker som erbjuder ett riktigt bra utbud av herrmode online för hemmabruk just nu.

Asos – förmånligt och populärt

Asos var redan innan de lanserade sin svenska sajt en av de mest populära destinationerna bland svenska män som söker efter kläder online. Speciellt bland de som söker efter förmånligt mode för män. Trots att vi numera i allt större grad börjat röra oss från slit-och-släng kulturen håller Asos ställningarna på marknaden.

sköna stanna hemma plagg

Sedan skall det också tilläggas att flera av kollektionerna hos Asos faktiskt håller riktigt hög kvalitet trots sitt låga pris. Orsaken till de låga priserna kan i många fall härledas till effektivitet i logistiken och där har Asos lyckats hålla sig väl framme.

Speciellt gällande bekvämt mode för ett liv i karantän finns många köpvärda plagg hos Asos.

Care of Carl – exklusivt herrmode på nätet

Ett märke som tagit Sverige inom premiumsegmentet är Care of Carl. Här hittar vi alla de bästa märkena från runtom i världen. Det gäller inte bara inom det mer uppklädda herrmodet, utan du hittar allt från myskläder till pyjamas från några av herrmodets mest framstående märken.

Under årens lopp har Care of Carl lanserat sin brittiska avdelning Best of British och Den italienska avdelningen där du hittar de bästa märkena från respektive länder.

Den allra senast bland avdelningar att lanseras var Les Créateurs där du hittar det typiskt Parisiska herrmodet samlat. Inom avdelningen Skandinaviska specialister hittar du också kläder och accessoarer från framstående nordiska tillverkare av allt från klockor till skor.

snyggaste pyjamas för att stanna hemma plagg 2020

Om du söker specifikt efter stanna-hemma-mode kan vi ändå rekommendera deras Loungewear-avdelning, där du hittar myskläder och pyjamas från några av de mest anrika herrmodemärken som finns i världen. Bland dessa kan nämnas Derek Rose, Sunspel och Brooks Brothers.

Här kan du läsa mer om de snyggaste pyjamas och loungewear som du hittar på marknaden just nu.

Man of a Kind – kläder inom premiumsegmentet

Ytterligare en svensk herrmodesajt som har ett stort utbud av kläder inom premiumsegmentet är Man of a Kind. Det som är utmärkande för denna sajt är att de bland annat har ensamrätt på försäljning av kläder online för ett av de mest lyxiga och samtidigt mest populära bland herrmodemärken, Tom Ford.

snyggaste piké för sommaren 2020

Zegna, Canali och Corneliani är några av de lyxmärken du hittar här. En annan anmärkningsvärd detalj som få känner till är att det är Man of a Kind som är företaget bakom konceptet Manlig Depå på NK i Stockholm och Göteborg.

Stayhard – Streetwear för män

En populär svensk herrmodesajt som erbjuder ett brett utbud av kläder framförallt inom Streetwear är Stayhard. De har nyligen också lanserat en egen sektion med Loungewear, där du hittar bekvämt mode för lata dagar i hemmet.

sköna jobba hemma plagg

För den som är intresserade av klockor kan det också vara intressant att veta att Stayhard är en av få återförsäljare av de äldsta amerikanska klockmärket Ingersoll.

Åhlens – En svensk klassiker

Ifjol fyllde Åhlens 120 år och det firades stort på varuhusen runtom i landet. Åhlens är mycket populärt också på nätet och här hittar du många intressanta kategorier för män.

Åhlens skönhetsavdelning för män är ju i en klass för sig med några av de lyxigaste märkena på marknaden. Däribland Tom Ford och Armanis lyxlinje Privé.

mode hemma 2020

Men man skall heller inte glömma bort att här finns en fullmatad herrmodeavdelning med allt från Loungewear till det senaste inom herrmodet. Denna är väl värd att kolla in – inte minst för att det med jämna mellanrum finns riktigt bra erbjudanden hos Åhlens!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *