Eldorado går till angrepp mot “ugly christmas sweater” – lanserar en snygg julväst

eldorado ugly Christmas sweater

Tjugo minuter. Så lång tid tog det för Eldorado att sälja slut på sina julkalendrar den 17 november. Näst ut är julens hetaste plagg: en snygg julväst – en motreaktion till det populära plagget “ugly christmas sweater”. Västen kommer att finnas till försäljning på Eldorados hemsida från och med den första december.

Sedan några år tillbaka har Eldorado skapat moderna och nyskapande klädkollektioner, både för sommar och vinter. Fenomenet “ugly christmas sweater” har varit med oss ett bra tag och runt juletid plockar gemene man fram den fulaste jultröjan som finns i garderoben. Detta vill Eldorado sätta stopp för med sin “good looking sweater”.

eldorado ugly christmas

Västar har under senaste tiden blivit oerhört populärt inom modebranschen och Eldorado är inte sena att haka på trenden. Efterfrågan på Eldorados julkalender var enorm och sålde slut på enbart 20 minuter – det återstår att se hur lång tid det tar innan västarna tar slut.

Nästa julklapp till konsumenterna är alltså att en stilren stickad unisex väst, som kommer i färgen off white med en röd Eldorado-logga virkad på bröstet. Julvästen släpps i limiterad upplaga och för 450 kronor är den din. Plagget släpps den första december på Eldorados hemsida (https://eldoradovaror.store/) och finns i storlekarna S/M och L/XL.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *