Eldorado släpper sin tredje sommarkollektion – en somrig och svalkande djupfryst produkt står i centrum

sommakollektion eldorado 2021

Inlägget kan innehålla sponsrade länkar. Läs mer här.

Eldorado har de senaste åren släppt flera hajpade klädkollektioner där varumärkets ikoniska varor frontas på mönstret. Årets kollektion består av en baddräkt, en skjorta och ett par badbyxor med tillhörande keps i två färgställningar. Produkten som står i centrum denna säsong är Eldorados klassiska djupfrysta hallon.

För tredje året i rad släpper Eldorado en sommarkollektion. Varumärkets tidigare kollektioner har gjort stor succé och hyllats i sociala medier bland influencers och Eldorados fans.

Vi trodde stenhårt på konceptet med klädkollektioner när vi började för tre år sedan, men responsen blev överväldigande. Vi fick ett fint mottagande bland influencers, som i sin tur genererat stor uppmärksamhet hos unga människor. Vi har byggt ett riktig community genom kläderna, vilket gör att det känns extra kul att även denna gång kunna släppa plaggen till allmänheten via vår egen e-handel, säger Emma Töpel Hanson, chef marknadskommunikation, egna märkesvaror, Dagab, en del av Axfood.

eldorado sommarkollektion 2021

Inspiration från Eldorados produkthjältar

Inspiration för årets sommarkollektion är en av Eldorados produkthjältar inför den stundande sommarvärmen – varumärkets djupfrysta hallon, som tillsammans med Eldorados klassiska förpackningsdesign frontas i det specialframtagna mönstret.

eldorado sommarkollektion 2021

Kollektionen kommer att ha ett genomgående bakgrundsmönster där inspiration är hämtat från Eldorados grillost, likt föregående kollektioner.

eldorado sommarkollektion 2021 keps

Eldorados nya sommarkollektion kommer finnas till försäljning i limiterad upplaga på eldoradovaror.store från och med måndagen den 14 juni kl 08:00.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *