Eton Style Carousel – nu en Digital Upplevelse

Under en vecka i Ljusgården på NK i Stockholm väckte den spektakulära maskinen stor uppmärksamhet då tusentals besökare fick sätta snurr på sin stil. Förra veckan lanserades Eton Style Carousel i en digital upplevelse på kampanjsidan stylecarousel.etonshirts.com.

– I butik visade sig Eton Style Carousel vara en större succé än vi hoppats på. Vi är nu exalterade över att kunna göra upplevelsen tillgänglig för hela världen genom en digital kampanj, berättar Johan Falk, Global Marketing Director på Eton.

Eton Style Carousel är en interaktiv installation där svenskt hantverk möter teknisk innovation. Den fysiska maskinen är byggd i ljus handslipad ask och polerad mässing, med en bakomliggande teknologi som får den att snurra sömlöst och ge en elegant uppvisning av Etons skjortor. Dess stilrena lekfullhet bjuder in till ett spännande möte mellan kund och produkt.

Den digitala upplevelsen låter användaren interagera med maskinen och ger om turen är på deras sida, chansen att klicka hem en ny skjorta. Style Carousel ger också ett smakprov på bredden i Etons kollektioner, från den klassiska businesskjortan till blommönstrat, linne och denim.

–Style Carousel sammanför två av Etons absoluta styrkor, innovation och mångsidigheten i våra kollektioner. Jag hoppas att den globala publiken ser det här som en rolig, belönande och oväntad upplevelse från en modeaktör, säger Johan Falk.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *