Fira påskhelgen med Take away weekend i hemmet

take away weekend hemmaisolering

Nu har svenska Countryside Hotels lanserat världens första take away weekend! Ett kreativt initiativ för att på ett positivt få flera svenskar att få lyx i tillvaron när de nu spenderar en stor del av tiden i sina hem.

Inför påskhelgen har Countryside Hotels lagt fokus på aktiviteter som anknyter till påskens tema och enkelt kan göras tillsammans partnern.

Påsken 2020 blir väldigt annorlunda för många av oss då fokus är på att agera ansvarsfullt och minska risken för smittspridning. Samtidigt vet vi att många runt om i Sverige känner att de vill göra något extra tillsammans med sin partner, och därför har vi tagit fram förslag på påskaktiviteter som passar en hemmahelg, säger Anna Övergaard, marknadsansvarig på Countryside Hotels.

Konceptet Take Away Weekend

Countryside Hotels har 40 medlemshotell i sin portfölj och har alltså lång erfarenhet av att utforma avkopplande weekends för svenskar runt om i landet. Det är dessa erfarenheter som ligger till grund för att företaget skapat världens första take away weekend, där svenskar på ett enkelt och kostnadsfritt sätt kan skapa en weekend i det egna hemmet.

Inför påsken har de nu satt samman specifika tips som är enkla att göra tillsammans, samtidigt som man respekterar de restriktioner som finns i samhället. 

Efter att ha spenderat mycket tid i hemmet är det lätt att man får slut på idéer på vad man kan göra. Därför hoppas vi att kunna inspirera till positiva upplevelser i en tid som är svår för många, säger Anna Övergaard.

Så går det till

Countryside Hotels take away weekend är kostnadsfri och inkluderar inspiration för allt från bäddning och hemmaspa till parövningar och middagsinramning. Inför påsken erbjuds också förslag på kärleksfull äggmålning, taktik påskfjädersberöring och sätt att fördjupa kontakten med äldre släktingar. 

Allt material nås kostnadsfritt här: https://www.countrysidehotels.se/take-away-weekend.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *