Förebygg inbrott med larmsystem hemma

alarmsystem hemma

Varje år utsetts cirka 1,7% av Sveriges hushåll för bostadsinbrott. Det innebär att det sker cirka 78 000 inbrott i Sverige varje år. Många av dessa hade kunnat förebyggas om rätt utrustning hade funnits på plats. Genom att skaffa ett smart larmsystem förebyggs inbrott och du får kontroll på din bostad från mobilen oavsett vart du är.

Många väljer idag att hyra sin utrustning. Nackdelen med detta är att det blir årliga prishöjningar. Aktörerna som erbjuder larmutrustning som du kan hyra höjer priserna varje år och det är i tillägg ofta ganska kraftiga prishöjningar. Dessutom är det långa bindningstider och det kan vara krångligt att ta sig ur dessa abonnemang. 

Äg din larmutrustning istället

När det kommer till hemlarm är det alltid bäst att äga din utrustning. Då behöver du aldrig oroa dig för prishöjningar utan har istället ett fast pris för all din utrustning. Du kan välja att betala allt på ett bräde alternativt en smidig avbetalningsplan. Inte nog med att du slipper prishöjningar, i längden kommer du också spara mycket pengar. Eftersom det är livstidsgaranti på produkterna med serviceavtalet finns det heller ingen anledning till oro vad gäller hållbarheten. Du köper larmutrustning en gång och därefter kan du ha den livet ut. 

På bara något år har du tjänat in det du skulle betala jämfört med att hyra din utrustning. På sikt blir det väldigt stora summor som du sparar. Därför är det alltid bättre att äga sitt larmsystem.

Skräddarsydd larmutrustning efter dina behov

Best Alarm erbjuder den senaste och smartaste larmutrustningen anpassad för din bostad. Företaget förstår vikten av att olika bostäder har olika behov. Har du en stor herrgård på landet kommer inte samma utrustning krävas som om du bor i en enrums-lägenhet i stan. Därför erbjuder också Best Alarm en gratis säkerhetskonsultation där ni tillsammans kommer fram till vad som behövs för just ditt hem. Därmed får du en skräddarsydd lösning anpassad efter just din bostads behov.

Sedan företaget lanserades har tusentals svenskar fått hjälp till en tryggare vardag tack vare de smarta larmlösningarna från företaget. All utrustning är SBSC-certifierad och Best Alarm är en polisgodkänd larminstallatör. De har också ett nära samarbete med Securitas, Sveriges ledande vaktbolag. Detta gäller all utrustning oavsett vilken typ av bostad. 

Fri installation och gratis brandvarnare

Just nu har Best Alarm en spännande kampanj där du sparar 6198 kronor. Detta då du erbjuds fri installation och en gratis brandvarnare. Denna brandvarnare är en avancerad brandvarnare som är kopplad till Securitas. Om den går igång tar den tillhörande kameran automatiskt bilder som skickas till Securitas som därefter kollar om vilken åtgärd som behövs. Syns rökutveckling och du inte är hemma skickas en brandbil på direkten. 

Med fri installation kommer en kompetent tekniker ut till dig och installerar samtliga delar av larmsystemet. Hen går också igenom allt som du behöver och förklarar systemet på ett pedagogiskt system. Teknikern lämnar inte din bostad förrän du är nöjd och känner att du förstår varje komponent i ditt nya och smarta larmsystem. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *