Förmånligt herrmode på nätet

billiga kläder för män på nätet

Trots att vi såklart förespråkar kvalitet och tidlöst herrmode, så kan det ibland finnas lägen då du känner ett behov av att köpa mer förmånliga plagg om du vill ha tag i något snabbt och enkelt. Här tar vi fram några sajter där du hittar bästa förmånliga herrmode just nu.

Klassiskt herrmode är mycket populärt just nu. Vad som är klassiskt kan dock i vissa fall vara en definitionsfråga. Det finns även kläder som är klassiska i sin utformning även om det skulle handla om heta trender inom herrmode.

Bästa sajter med billiga kläder för män

Ordet ”billigt” låter kanske inte så smickrande. Men faktum är att billiga kläder är det uttryck som vi oftast använder oss av när vi söker förmånliga kläder på nätet.

Billiga kläder behöver inte betyda dålig kvalitet, även om kvalitet och höga priser ofta går hand i hand. Det som man speciellt skall fästa uppmärksamhet på är vilka typ av plagg man köper. Längst ner ger vi er några saker du bör tänka på när du köper förmånligt herrmode online.

Här är de bästa sajterna med billiga kläder just nu.

1. Asos – störst och bäst

herrkläder billigt

Redan innan Asos lanserade sin svenska sajt år 2018 var de enormt stora i Sverige, med en omsättning i klass med jättar som Amazon. Den stora fördelen med Asos är att de har en egen designteam och ett eget märke där man snabbt tar fram det senaste modet.

En annan stor fördel med att välja Asos är att här också finns mängder av kläder för män av alla storlekar och längder. Här finns kläder för män med mage och kläder för långa män under skilda kategorier. Det är få andra sajter som på det sättet anpassat sina kollektioner enligt dessa kategorier.

2. Stayhard – Störst inom Street Style

Street Style är populärt i Sverige och en sajt som är specialiserad inom detta område är Stayhard. Här hittar du ett enormt utbud av sneakers och bekväma plagg från många olika märken. Allt till de bästa priserna du hittar på nätet.

På Stayhard finns även accessoarer som klockor, väskor och solglasögon från märken som du inte hittar på andra sajter. Ingersoll är ett klassiskt amerikanskt klockmärke som finns här och även solglasögon av nya kreativa märken finns representerade på sajten.

För den som söker efter snygga solglasögon på nätet kan vi tipsa om Komono, Nividas och Le Specs som har några av de förmånligaste högkvalitativa solglasögonen.

3. COS – Minimalistisk stil för män

kläder män billigt

H&M-ägda COS är rena himmelriket för den som gillar stilrena och minimalistiskt herrmode. Kvaliteten ligger på en klart högre nivå än hos H&M och priset är också aningen högre – men fortfarande väldigt förmånligt.

För den som gillar klassisk herrstil är COS också ett väldigt bra alternativ eftersom du hittar mängder av skjortor i Camp Collar-stil och byxor med pressveck. Du hittar också mängder av plagg i jordiska nyanser.

Kort och gott, en sajt för den som söker stilrent mode för män.

4. Åhlens – Mäktig inom skönhet för män

kläder för män billigt på nätet

Åhlens är ett anrikt svenskt företag. För den som söker efter billiga kläder online är det ett riktigt bra alternativ eftersom de ofta har kampanjer på kvalitetsmärken. Du hittar många olika märken från olika prisklasser och inom t.ex. solglasögon finns märken som Chimi Eyewear som är ett kvalitetsmärke med rimlig prisnivå.

Håll också utkik efter skönhetsavdelningen hos Åhlens, som är en av de största bland svenska nätbutiker. Även här finns ofta kampanjer på både hudvård och parfym.

Vad skall man tänka på vid köp av billiga kläder online?

Det finns en del av tänka på när du köper herrkläder billigt på nätet. Här har vi som avslutning samlat några saker du bör tänka på:

  • Välj rätt plagg. Vissa plagg är mer kvalitetskänsliga än andra. Då det gäller skor lönar det sig oftast att gå på kvalitet, medan en t-shirt inte är lika kvalitetsberoende.
  • Stretchmaterial är säkert. Kolla om plaggen innehåller stretchtyg innan du slår till. Finns stretchtyg har plaggen i allmänhet en betydligt längre hållbarhet.
  • Vilka är dina förväntningar? Vill du ha plagg som skall hålla för hård användning i många år är kanske inte budgetplagg valet för dig.
  • Vill du byta plagg ofta? Vi är alla olika. Är du en person som rör dig med liten budget och vill byta kläder ofta är sajter som Asos ett bra alternativ. Genom att variera ofta kan du också förlänga klädernas användningstid betydligt.
  • Tidlöst kan vara smart. Oavsett om du köper billiga kläder eller inte kan det vara smart att bygga upp en basgarderob med tidlösa färger och rena linjer. Det gör att du inte tröttnar lika fort på plaggen och du kan också variera dessa i en oändlighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *