Från garderoben: Sommarens färger

sommarens färger för män herrmode

Inlägget kan innehålla sponsrade länkar. Läs mer här.

Att kunna kombinera färger hör till en av de absolut viktigaste förmågorna om man vill vara välklädd. Vi har alla våra favoritfärger och oavsett vilken denna färg är gäller det att veta vilka färger som passar med vilka.

Olika färger passar också människor på olika sätt, beroende på hud- och hårfärg. Speciellt till sommaren brukar lite ljusare färgnyanser på kläderna få fram hudens brunare färg på ett snyggt sätt.

Till denna sommar är jag speciellt förtjust i den rostbruna färgen på bilden överst. Men eftersom pikétröjan är ett av mina favoritplagg på sommaren passar jag samtidigt på och fyller på garderoben med flera andra färger som passar bra till denna årstid.

sommarens färger för män herrmode

Här är gräddvit nyans som passar bra till en lite mer solbränd hud än vad jag besitter i dagsläget. Kritvitt är också ett riktigt bra alternativ för att framhäva hudtonen, men även den gräddvita är mycket snygg och dessutom lite mer praktisk.

sommarens färger pikétröjor mode för män

På tal om klassiska färger. Till mina favoriter gällande pikétröjor har alltid hört den navyblå färgen. Denna är också praktisk vid lite varmare väder om det skulle råka sig så olyckligt att man svettas.

sommarens mode för män kostymer

Till nytillskotten gällande kostymerna hör denna i beige-grått rutigt tyg från Massimo Duttis premiumlinje. På bilden ser den aningen grå ut, men man ser nyansskillnaderna klarare ”i verkligheten”.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *