Fredagsinspiration: Skön sommarstil

inspiration skön sommarstil 2020

Denna vecka fokuserar vi på att liva upp det semi-långtråkiga liv som karantän kan medföra. Detta både genom att liva upp garderoben som till hänget på balkongen.

Detta gör vi genom att ta fram några sköna stilar från Levi’s och UNIQLO:s senaste kollektioner för våren och sommaren. Sköna plagg i flera hänseenden som är perfekta oavsett om vi får en normal sommar eller en i hemmamiljö.

1. Västernvindar och 70-talsvibbar

En frisk fläkt av denim har blåst över modevärlden den här säsongen. Med en spännande kombination mellan vilda västern och 70-talet har Brad Pitt i ”Once Upon A Time in Hollywood” personifierat kombinationen felfritt. Låt dig inspireras. 

Plaggen på bilden:
Levi’s Vintage Fit Trucker 1299 kr, Levi’s Half Pants 649 kr, Uniqlo Italian saddle leather belt 349 kr, Levi’s 501 Blue Eyes Peak 1149 kr, Sandqvist ILON Black ryggsäck 1395kr.

2. Den perfekta hemmakontorsstilen

Ryan Reynolds vet precis hur man ska klä sig för att kombinera bekvämlighet med lämplighet. Satsa på jeans och t-shirt, kombinerat med en kavaj du kan slänga på dig emellan möten. Perfekt för nästa Zoom. 

Plaggen på bilden:
Levi’s 501 Slim Taper 999 kr, Levi’s Mullet Sneaker 1099 kr, UNIQLO AIRism cotton crew neckt-shirt 149 kr, Uniqlo Light Weight Jacket 599 kr.

3. Nya smaker med Tanqueray 

Våren framkallar ofta nya upplevelser och en av de smakupplevelser vi tror kan bli en succé är Tanquerays Flor de Sevilla. En gin med balanserad smak av apelsin och färg av en spansk kvällssol. Byt ut citronen och upptäck smaken av Spaniens apelsinodlingar i form av en Gin & Tonic – Flor de Sevilla style. 

Gin & Tonic med Tanqueray Flor de Sevilla

Ingredienser:

  • 50 ml Tanqueray Flor de Sevilla
  • 150 ml premium-tonic
  • Apelsinklyfta

Steg för steg:

  • Fyll ett ginglas med is
  • Häll i 50 ml Tanqueray Flor de Sevilla
  • Häll i 150 ml premium-tonic
  • Garnera med en apelsinklyfta
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *