Haupt Lakrits Adventskalender 2017

Haupt Lakrits som i samband med Lakritsfestivalen i Stockholm i april lanserade världens dyraste lakrits har kommit ut med årets version av sin adventskalender.

Adventskalendern från Haupt Lakrits innehåller 24 olika sorters lakrits. Halva kalendern består av smaker från Haupt Lakrits standardsortiment, resterande smaker har aldrig tidigare visat upp på marknaden. Under lucka 24 döljer sig en rejäl överraskning.

Förra årets kalender blev en rejäl succé. Med årets kalender har avsikten varit att förfina och förbättra alla detaljer, och innehållsmässigt vill vi fortsätta att utmana våra kunders syn på lakrits som godis. Vi tycker också det är extra roligt att kunderna få testa en ny smak varje dag, säger Christian Haupt, grundare och ägare av Haupt Lakrits.

Sedan hösten 2014 tillverkar och säljer Haupt Lakrits söt- och saltlakrits, chokladöverdragen lakrits samt lakritsprodukter för matlagning och bakning. Gemensamt för alla bolagets produkter är omsorgen kring ursprung, tillverkningsmetoder och ingredienser. Företaget har en mindre fabrik i Kista, strax norr om Stockholm.

Priset på Haupt Lakrits Adventskalender är 350 kr och finns hos återförsäljare av Haupt Lakrits produkter eller via www.lakrits.se.

I varje lucka finns minst två stycken lakritsbitar, vilket gör kalendern utmärkt att dela med partnern. På datumet bredvid behållaren kan man skrapa fram en beskrivning av dagens smak.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.