Bästa rea på herrkläder

För dig som letar efter herrkläder är det bra att känna till att det med jämna mellanrum erbjuds finns bra erbjudanden på nätet. Här samlar vi bästa erbjudanden för herrkläder rea online, så att du kan fynda bland de bästa bland alla erbjudanden.

Det kan vara svårt att hålla koll på bästa erbjudanden bland herrkläder online. Därför tar vi här med jämna mellanrum fram det bästa du hittar bland herrkläder rea online, så att du inte missar tillfällen att fynda. Längst ner hittar du också en guide för vad du bör tänka på när du köperherrkläder på rea.

När är det rea för herrkläder online?

herrkläder rea online

Det finns två stora tillfällen under året bland rea på herrkläder. Framförallt är det mellandagsrean och sommarrean som i princip alla herrmodesajter siktar in sig på. Men herrmodesajter online brukar även ordna skilda kunddagar och övriga tillfällen under året med nedsatta priser. Mid Season Sale finns numera hos många modebutiker på nätet och den första av dessa tillfällen infaller i allmänhet under mitten av april.

Många herrmodebutiker på nätet har numera även speciella avdelningar med Outlets, där du har nedsatta priser på vissa utvalda plagg.

Bästa rea på herrkläder online just nu

bästa sommarrea på herrkläder 2022

Här tar vi varje vecka det, enligt oss, bästa erbjudandet bland rea på herrkläder just nu. Nu har äntligen sommarrean på herrkläder av hög kvalitet startat. En av våra absoluta favoriter bland herrmodebutiker online är Care of Carl och de erbjuder nu 30% i rabatt på sina exklusiva herrplagg.

På rean hittar du ett stort antal lyxiga modemärken för män till nedsatt pris. Hit hör bland annat italienska Aspesi och brittiska Barbour bara för att nämna några. Care of Carls sommarrea är alltid ett utmärkt tillfälle att fynda bland kvalitetskläder för män och årets upplaga är inget undantag!

bästa sommarrea märkeskläder herr 2022

Redan förra veckan påbörjades även sommarrean på två andra exklusiva herrmodesajter. Det handlar om de internationella jättarna Mr Porter och Farfetch.

På båda dessa sajter hittar du nu märkeskläder för män till rabatter upp till 60% från normalpris. Även detta är ett sällsynt tillfälle att införskaffa kläder från några av världens lyxigaste märken bland herrkläder till reapriser.

Var hittar man bästa rea på herrkläder online?

På Gentlemannaguiden gillar vi klassiskt herrmode av herrkläder av bra kvalitet, som finns t.ex. hos ovan nämnda Care of Carl. Det är dock inte på de sajter som är kända för sina kvalitetsplagg som vi i allmänhet hittar bästa rea på herrkläder online. Det betyder dock inte att det inte skulle vara möjligt att hitta även märkeskläder på rea.

Vi rekommenderar också att du tar en titt på utbudet hos den internationella jätten Mr Porter under reatider om du vill fynda bland kvalitetsplagg. Det finns också skilda shoppingklubbar som Zalando Lounge, där du som medlem får exklusiva erbjudanden när du anslutit dig till tjänsten.

Bästa rea på herrkläder online

Här har vi samlat bästa rea på herrkläder just nu. Vi håller denna lista uppdaterad så att du kan se till att fynda bland det bästa utbudet bland herrkläder online.

Bästa rea på herrskjortor och accessoarer

bästa sommarrea 2022 skjortor herr

Om du letar efter kvalitetsskjortor till reapriser är Etons sommarrea 2022 en riktig höjdpunkt. Här får du just nu både Businesskjortor och Casual-skjortor på rea upp till 50%. Även på accessoarer som slipsar, flugor och bröstdukar gäller samma rabatter.

Om du någonsin ägt en skjorta från Eton, så vet du att detta är ett plagg som håller stilen under en lång tid. Oavsett hur många gånger du tvättar den håller den både färg, form och passform för många år framöver.

Vi rekommenderar speciellt att du håller utkik efter klassiska vita och ljusblå Business-skjortor med Cut Away-krage. Men även Etons Wind Shield-västar samt överskjortor är plagg som kan rekommenderas tack vare deras mångsidighet.

Rea på sommarkläder för män

bästa rea på herrkläder sommar 2022

Vi börjar från ett sällsynt erbjudande från herrmodesajten John Henric som lanserat en skild avdelning under namnet The Sun Shop.

I vanliga fall brukar inte herrmodesajter erbjuda rea på nya herrkläder som är i säsong. Vi har dock sett flera exempel på att detta håller på att ändra. Nu får du -20% på sommarkläder för män hos John Henric. Hit hör allt från linnekläder, badbyxor, pikéer till shorts. Ett utmärkt tillfälle att fynda bland användbara plagg till sommaren!

Vid sidan om detta har John Henric nu även startat sin stora sommarrea med upp till 50% rea på deras mest populära herrplagg, som overshirts, pikéer och kavajer.

En annan utmärkt sommarrea som vi kan tipsa om på samma sida är den som du hittar under kategorin Sista chansen. Här hittar du snygga accessoarer som slipsar och flugor för hela -60%. Speciellt för kommande bröllop är det nu ett utmärkt tillfälle att skaffa högklassiga karshmir- och ullslipsar till reapriser.

Rea herrkläder märkeskläder

rea herrkläder Hugo Boss

En vanlig sökterm hos de som söker märkeskläder på rea online är ”herrkläder rea hugo boss”. Med andra ord är det tyska livsstilsmärket riktigt populärt för de som söker herrkläder av hög kvalitet till rabatterade priser.

HUGO BOSS brukar ha riktigt bra reaerbjudanden med jämna mellanrum – med förlängda reaperioder under vintern och sommaren. Just nu får du också rea upp till 40% och ytterligare 10% i rabatt på din nästa beställning om du blir medlem.

Bland övriga sajter som erbjuder bra rea på märkeskläder för män återfinns Care of Carl och Mr Porter. Även deras reaperioder brukar infalla under normala reatider och nästa blir alltså sommarrean 2022.

Rea på kostymer

herrkläder rea online

Just nu får du rea på upp till 60% hos Oscar Jacobson. Detta är ett utmärkt tillfälle att fynda för alla som har studentfester, bröllop eller andra festligheter på kommande inom en nära framtid!

För att vara en sommarrea finns det ett ett sällsynt bra utbud av storlekar på Oscar Jacobsons rea. Du hittar inte endast kostymer på rean, utan även snygga pikéer, västar, overshirts och byxor. Definitivt en av de bästa sommarreorna om du frågar oss.

Oscar Jacobsons Outlet hittar du också kvalitetskostymer på upp till -30% över hela året. Det som är speciellt med denna avdelning hos Oscar Jacobson är att det finns väldigt bra med storlekar – något som är rätt sällsynt då det gäller outlets. Ett utmärkt tillfälle att fynda för alla som har studentfester, bröllop eller andra festligheter på kommande inom en nära framtid!

En annan sajt med bra rea på kvalitetskostymer är Farfetch. Här hittar du märken som Kiton, Tagliatore och Canali på rabatter mellan 10-50%. Om du har tur med storlekar kan detta vara ett utmärkt tillfälle att lägga beslag på ett riktigt lyxmärke till halva priset! Du hittar rabatt på kostymer hos Farfetch här.

Badkläder herr rea

Såhär års börjar många leta efter rea på badkläder. Även då det gäller denna kategori kan vi rekommendera John Henrics avdelning The Sun Shop där du nu hittar nya sommarkläder till -20% rea. Här hittar du allt från badbyxor till kortärmade skjortor med fritidskrage. Även plagg i frottétyger är bland det snyggaste du kan bära på stranden.

Rea på upp till 40% hos livsstilsmärket GANT

Ett av våra bästa tips för sommarrean 2022 är den som nyligen påbörjats hos livsstilsmärket GANT.se. Här får du upp till 40% rea på ett stort urval av deras stiliga sommarplagg – bland annat de som du ser ovan.

Det som är speciellt med sommarrean hos GANT är att det finns ett väldigt bra utbud av storlekar. Det är också något som vi märkt att särskiljer de nätbutiker där många märken finns representerade i jämförelse med om du köper från märket direkt. Det finns betydligt bättre utbud av storlekar om du går direkt till märkets egna sida.

Bästa rea på resväskor vår sommar 2022

Det är många som bokat resor till sommaren 2022 och efter några år av uppehåll behövs ofta nya resväskor. Om du letar efter rea på bra resväskor våren och sommaren 2022 kan vi rekommendera sajten Resväskor.se som just nu har rea på ända upp till 44%.

Vi har tidigare tipsat om bästa resväskor 2022. Bland utbudet hittar du rea på flera av dessa resväskor.

Bästa rea på herrklockor vår sommar 2022

I dessa tider är det många som även letar efter bra studentgåvor för killar. I detta sammanhang är en kvalitetsklocka ett bra tips. Hos Uret.se hittar du just nu en specifik avdelning med klockor till reapriser till studenten. Det finns också en mer generell sida för rea på klockor på sidan.

Bästa rea på herrparfymer online vår sommar 2022

Även då det gäller parfymer har rean påbörjats hos Parfym.se. Här hittar du -70% på utvalda herrparfymer i utbudet. När du beger dig ut på sommarens fester hör det till att dofta gott. Nu är det också ett utmärkt tillfälle att passa på och fynda bland några av de bästa parfymerna på marknaden!

Bästa outlet för märkeskläder herr online

bästa outlet märkeskläder herr online

Du är säkert bekant med begreppet Outlet om du besökt någon av världens modestäder som Milano eller New York. Du hittar även Outlets online hos flera olika sajter.

Svenska Johnells är en av de sajter som har en outlet för märkeskläder för män online. På denna avdelning hittar du modeplagg för män med 30-70% rabatt från ordinarie priser. Du hittar allt från jackor, tröjor, byxor till och accessoarer från märken som GANT, Boss athleisure, Polo Ralph Lauren, Morris och många fler.

Bästa Shopping Club för herrkläder online

bästa shopping club för herrkläder online märkeskläder

Zalando är en av de största modeaktörerna på marknaden och för dig som letar efter herrkläder på rea är deras Shopping Club Zalando Lounge riktigt intressant. Här hittar du också en Premium Outlet där du kan göra fantastiska designerfynd på upp till 75% rabatt.

Guide för köp av herrkläder på rea

Det finns några viktiga saker att tänka på när du köper herrkläder på rea. Bara för att du kan köpa ett plagg för halva priset behöver det inte betyda att det är ett bra köp.

Det gäller att göra en inventering av din garderob och hålla koll på vad du verkligen behöver.

Tänk långsiktigt

Vi rekommenderar alltid klassisk och tidlös stil på Gentlemannaguiden. Det kan också vara en bra tumregel att ha med sig när du köper kläder på rea. Är detta plagg som kan användas över flera säsonger? Satsa gärna på färger och design som håller över tiden istället för att jaga de senaste trenderna.

Satsa på klassiska herrkläder

Vilka är då de mest klassiska herrplaggen som kan vara värda att satsa på under rean? Till klassiska herrplagg som bör finnas i varje garderob hör åtminstone ett par snygga jeans med bra passform, en mörkblå kavaj, loafers och chinos. Även oxfordsskor, sneakers och ett par kvalitetsskjortor i vitt och ljusblå färg är värda att satsa på.

Om du köper neutrala och klassiska färger finns en stor mängd av kombinationsmöjligheter i din garderob. Som tur är klassiska, jordiga färger inne inom herrmode just nu. Detta färger är färger som aldrig riskerar att gå ur mode på grund av den tidlösa elegans som de förmedlar.

Hitta plagg för olika säsonger

Vi är rätt ofta kortsiktiga då det handlar om klädinköp. Vi vill gärna ha något som vi kan använda genast. Men om du har förmågan att tänka på lite längre sikt kan du göra riktigt bra fynd bland herrkläder som är utanför säsong. Du kan t.ex. hitta bra ytterrockar till billiga priser på sommaren. Och om vi är riktigt ärliga så har vi ju rätt kallt väder stora delar av året. Något som gör typiska vinterplagg användbara för största delen av året.

Rean är alltså även ett perfekt tillfälle att ta sig en riktig funderare på vad som verkligen behövs i din garderob till de olika säsongerna. 

Vilken stil är du i störst behov av?

En av nyckelfrågorna då det handlar om klädinköp är ändå i vilket sammanhang du rör dig mest och alltså har störst behov av. Samtidigt är ju rea på herrkläder ett perfekt tillfälle att köpa det där speciella plagget som du inte skulle satsa på om det var till fullpris.

Att köpa ett fint lyxplagg på rea kan med andra ord vara en bra investering trots att du kanske inte använder det varje vecka.

Som regel kan det ändå vara en bra idé att tänka igenom lite närmare i vilka sammanhang du rör dig mest. Det är också de plagg du kommer att ha mest nytta av oavsett om det är rea eller inte.

Tänk över olika kombinationer

En av nyckelfrågorna då det gäller alla klädinköp är hur du kombinerar olika plagg. I detta sammanhang har vi ofta rätt dålig fantasi och tänker endast i på hur ett enskilt plagg ser ut, snarare än att tänka på vilka kombinationsmöjligheter det erbjuder.

Genom att införskaffa ett par sneakers eller loafers kan du få till antingen en mer avslappnad eller stilren helhet. Det samma gäller val av jeans eller chinos till kavaj eller överskjorta. En så enkel accessoar som en bandana eller scarf kan också lyfta din outfit till nya nivåer.

Det är väl värt att göra en inventering av din garderob även av denna orsak. Då får du en bättre översikt av vad du verkligen behöver för att kombinera med kläderna i din befintliga garderob.

Satsa på kvalitet!

I många fall tänker vi alltför mycket på priset då det handlar om kläder. Visst det är väl också orsaken till att du letar efter herrkläder på rea. Men det tål att upprepas – försök undvika undermålig kvalitet oavsett om det handlar om reaplagg!

Det handlar inte endast om hållbarhet. Även känslan hos ett kvalitetsplagg är en helt annan. I längden kommer det även att ge dig bättre valuta för pengarna att i första hand tänka på kvalitet när du gör dina klädinköp.

Vanliga frågor – herrkläder rea online

När är rea på herrkläder online?

Mellandagsrean och sommarrean är de stora tillfällena under året med rea på herrkläder online. Men numera erbjuder många herrmodebutiker också rea fortlöpande under året, med specialerbjudanden på utvalda kläder.

Var hittar man bästa rea på herrkläder på märkeskläder?

Om du letar efter exklusiva herrkläder på nätet är Care of Carl klar ett i Sverige. Här finns dock sällan en fortlöpande rea. Det samma gäller hos Mr Porter som är störst internationellt bland exklusiva herrplagg. I regel erbjuder dessa två sajter rea två gånger per år – i samband med vinter- och sommarrean. Du kan dock hitta rea på märkeskläder hos andra sajter, även om utbudet är aningen mindre.

Finns herrkläder rea 70%?

Jo, Ibland erbjuder vissa sajter ända upp till -70% på utvalda herrplagg. Detta sker oftast under mellandagsrean och sommarrean, men kan också ske i samband med lagerrensning eller utförsäljning.

Var hittar man bästa rea på billiga herrkläder?

Sajter som ASOS är väldigt populära i Sverige och erbjuder rea på billiga herrkläder med jämna mellanrum. Här kan du hittar reakläder på ända upp till -80% om du har riktigt tur!