Höstens och vinterns stora modeguide för män 2022

herrmode guide 2022
Bild: Oscar Jacobson höst/vinter 2022

Inlägget kan innehålla sponsrade länkar. Läs mer här.

Nästa vecka börjar hösten officiellt och det innebär också att vi spänner bågen ytterligare med höst- och vintermodet här på Gentlemannaguiden. Redan nu har vi uppdaterat stora delar av vår stora modesida för män 2022 och under kommande vecka kommer nya delar att läggas in.

Herrmodet hösten och vintern 2022 är intressant på många sätt och vis. Som vi nämnt tidigare finns det ett stort intresse för klassiskt herrmode och hantverket bakom kläder och skor bland män just nu. Men jämsides med detta är produktutvecklingen starkt på frammarsch och det märks inte minst i de nya material som lanseras i kollektionerna.

Stretchmaterial syns framförallt hos byxorna i de höst- och vinterkollektioner som lanserats hos olika märken. Men det finns även många andra detaljer att hålla koll på.

Din mest kompletta modeguide för hösten och vintern 2022

Precis som förut har vi rannsakat utbudet hos olika sajter för herrkläder online och tagit fram det bästa inom olika kategorier. Hittills har vi lagt speciellt fokus på ytterplaggen, byxorna och skorna i vår modeguide och även tagit fram tips för vad du bör tänka på när du klär dig i de olika plaggen.

Som nämnt kommer vi att lägga till nya kategorier under veckan, så att du skall ha enklare att välja det snyggaste på marknaden när du uppdaterar garderoben inför hösten och vintern.

Men vi följer också noga med utvecklingen inom modebranschen i stort. Såklart påverkas även herrmodet och hur vi klär oss av omvärldsfaktorer. Historiskt sett har detta alltid varit fallet och i dagsläget gör teknologin så att vi reagerar ännu snabbare av det som sker runtomkring oss.

Vi har genom åren också tagit fram en hel del artiklar som kan vara intressant specifikt för höst- och vintersäsongen. Här är några av dessa:

Vi rekommenderar också att ni kollar in några av de artiklar vi tagit fram de senaste veckorna:

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *