Lyxa till det till budgetpris

Idag tipsar vi om en kampanj för den som till budgetpris önskar lyxa till det lite extra under julen eller nyåret. I år är det nämligen sjunde året i rad som kampanjen HotelWeek arrangeras av HotelSpecials.

Under en vecka erbjuder HotelSpecials 4-stjärniga hotellvistelser för 500 kr per rum. I priset inkluderas övernattning och frukost. Nytt för i år är att även HotelSpecials i Holland, Belgien och Tyskland kommer att ha kampanjen samtidigt vilket öppnar upp för att boka prisvärda hotellvistelser även i andra länder.

Förra året genererade kampanjen i nästan 1800 bokningar under en vecka bland de drygt 50 hotell som medverkade. I år medverkar hotell som bland annat Ystad Saltsjöbad, Victory Hotel, Hotel Bellora och Marstrands Havshotell för att nämna några.

Bokningsperioden börjar idag den 22 november kl. 10.00 och varar fram till den 28 november kl. 23.59. Ankomstperioden är från den 1 december 2016 till den 31 mars 2017.

Nedan är några av de medverkande hotellen.

victory-hotel-stockholm

Victory Hotel är ett personligt och exklusivt hotell mitt i Gamla Stan i Stockholm. Hotellet är en sevärdhet i sig, här hittar man nämligen en unik privat samling av marina antikviteter, passionerat utvalda av hotellets grundare Gunnar Bengtsson.

victory-hotel-svit

Captain Johansson’s Suite i Victory Hotel. Denna 1700-talspärla har bland annat ett sovrum med en himmelssäng och en bekväm salong med matsalsbord, sittgrupp och skrivbord.

ystad-saltsjobad

Ystad Saltsjöbad har för andra gången under 2016 utsetts till Europas bästa sparesort. Denna gång var internationellt ansedda Haute Grandeur Global Hotel Awards som man erhöll. I våras fick man pris som Europas bästa sparesort av organisationen World Luxury Spa Award.

Det var på den årliga galaceremonin på Fairmont Bab al Bahr i Abu Dhabi den 20 oktober som hotellet tilldelades priset i konkurrens med flera erkända spaanläggningar runtom i Europa. Haute Grandeur är ett oberoende och opartiskt initiativ som syftar till att erkänna, belöna och kreditera utmärkande aktörer inom den globala hotellbranschen och där tonvikten ligger på feedback från gäster.

Sedan Salt Creek Spa byggdes ut med 850 kvm i slutet på 2014, har utmärkelserna duggat tätt. Men det är inte bara spaavdelningen som hotellet prisas för, i september fick man även ta emot pris för Sveriges bästa konferenshotell av World Travel Award.

ystad-saltsjobad-3

Från spåavdelningen på Ystad Saltsjöbad.

ystad-salt-creek-spa

Salt Creek Spa.

ystad-saltsjobad-svit

Från en av sviterna på Ystad Saltsjöbad.

hotel-bellora-3

Italienskinspirerade Hotel & Ristorante Bellora är en relativt ny mötesplats för både göteborgare och tillresta gäster där mat, umgänge och, framförallt, la dolce vita står i centrum.

Bellora är mycket mer än en traditionell restaurang eller ett klassiskt hotell dit gäster kommer för att övernatta. Istället står upplevelsen och den personliga atmosfären i fokus. Att inspirationen till Ristorante Bellora kommer från gemytliga, stimmiga och ombonade trattorior i Italien är självklart för den som kliver in över tröskeln till restaurangen.

Rustika detaljer och patinerade material som mässing, obehandlat trä och marmor skapar en omsorgsfull, familjär atmosfär, precis som på en livlig krog i Portofino eller Verona. Menyn är genuint italiensk enligt devisen antipasti, primi, secondi och dolce, och vinerna kommer genomgående från de bästa italienska gårdarna.

Även om utbudet på Ristorante Bellora är klassiskt italienskt skiljer sig krogen rejält från alla andra italienska restauranger i både Göteborg och i Sverige i stort.

ristorante-bellora

Från Ristorante Bellora.

hotel-bellora-2

Ytterligare en bild från Ristorante Bellora.

hotel-bellora-5

Terass vid restaurangen.

hotel-bellora

Från ett av rummen på Hotel & Ristorante Bellora.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *