Årets kaffeadventskalendrar för 2021 är här!

kaffeadventskalendrar 2021

Nu är äntligen årets kaffeadventskalendrar för 2021 här! I år utlovas spännande smakupplevelser för alla som älskar kaffe när även nya varianter lanserats. Här tar vi fram årets varianter av kaffeadventskalendrar 2021.

Adventskalendrar för män har blivit en stor hit under senare år och de mest populära varianterna säljs slut väldigt tidigt på året. Adventskalendrar för öl och whisky är några manliga kalendrar som är eftertraktade, men också kaffeadventskalendrar är något som kaffeälskare ser fram emot varje år.

Bästa kaffeadventskalendrar 2021

Det är ännu tidigt, men redan nu hittar de mest intressanta bland kaffeadventskalendrar 2021 på webbutiker online. Här är våra favoriter detta år.

Kaffe-adventskalendern 2021 från Nabo

kaffeadventskalender för bryggkaffe 2021

Kaffeadventskalendern för bryggkaffe från NABO är lika populär varje år den lanseras. Kaffeadventskalendern 2021 är också den en riktigt upplevelse för kaffeälskaren. Kalendern består av 24 luckor med bryggmalet kaffe, varav hela 14 sorter är helt nya smakupplevelser för året. Det finns allt från syrligt till mörkrost och friskt till mustigt kaffe.

Det är skillnad på ursprung, rostning och blandning i de olika kaffesorterna. Nio av kaffesorterna är även ekologiska. I varje kaffepåse finns 21 gram kaffe, så det finns även kaffe för ditt frukostssällskap varje morgon. Designen på årets kaffeadventskalender från Nabo kommer från Fine Little Day – ett erkänt designföretag såväl i Sverige som internationellt. Det är Elisabeth Dunker som stått för originalmålningen i krita, akryl och penna.

kaffeadventskalendrar för bryggkaffe 2021

Kaffet är rostat hos Bergstastrands kafferosteri i Göteborg. Du hittar också ett häfte med instruktioner i kaffekalendern, som hjälper dig brygga varje kaffekopp till perfektion.

Estate kaffekapselkalender 2021

adventskalender för kaffekapslar 2021

Det många som äger Nespresso-maskiner, något som är praktiskt för den som snabbt vill ha sitt kaffe på morgonen. För detta ändamål finns också en populär kaffeadventskalender. Estate kaffekapselkavlender 2021 innehåller kaffekapslar som passar för Nespresso-maskiner.

Du får totalt 24 kaffekapslar i 12 olika kaffesmaker av olika intensitet, sötma och fyllighet. Det finns kaffekapslar av både varianterna lungo och espresso. Kaffet är helt glutenfritt.

Grower’s Cup kaffekalender

bästa julkalender med kaffe 2021

Grower’s Cup Kaffekalender är en speciell kaffeadventskalender på många sätt och vis. I denna finns Coffeebrewer-påsar som ger dig möjligheten att brygga kaffet direkt i påsen. Du behöver bara öppna påsens kork, hälla i kokande vatten och sedan bryggs kaffet automatiskt på några minuter.

Det finns totalt 25 påsar i kalendern med handrostat kaffe från bland annat Rwanda, Tanzania och Costa Rica. En påse ger dig 300 ml kaffe, som räcker till ungefär två koppar kaffe.

Kahls kaffekalender 2021

adventskalendrar för kaffe 2021

En fascinerande adventskalender för kaffeälskare som snart kommer ut på marknaden är Kahls Kaffekalender 2021. I denna får du följa med på en resa genom kaffets värld och Kahls historia. Det finns 24 påsar med 30 gram malet kaffe i varje påse, som ger hela 0,5 liter kaffe. En kaffeadventskalender för både dig och din partner! Det är också en ny smak varje dag!

I årets kaffekalender för 2021 finns kaffe från världens sydligaste kaffeområde Norra Pionero i Brasilien och vildkaffe från kaffets hemland Etiopien. Du kommer också att få kaffe från Peru, Colombia och andra spännande kaffedestinationer. Till och med Göteborg finns representerat – det var hit som det första kaffet kom till Sverige år 1685.

Whittard Coffees of the World

presentaskar med kaffe 2021

Vårt sista tips är visserligen ingen kaffeadventskalender, utan en presentask. Men för kaffeälskaren är det definitivt ett hett tips! Om du söker efter bra julklappar för män är en presentask med kaffeupplevelser något som vi kan tipsa om.

I presentasken Coffees of the World får du 9 snyggt dekorerade pappaskar med malet kaffe som passar för de flesta bryggmetoder. Det finns kaffe med olika rostningsgrader från Brittiska Whittard i utbudet. Anrika Whittard grundades redan på 1880-talet när de började sälja teer i London.

I presentasken finns 9 olika sorters kaffe från olika delar av världen och askarna innehåller 66 gram malet kaffe, som räcker till ca. 4 koppar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.