LD Camo Limited Edition – snygg på krogen och osynlig i skogen

ld camo limited edition

Inlägget kan innehålla sponsrade länkar. Läs mer här.

Nordic Snus har nyligen lanserat en specialutgåva av sitt populära snus LD. Med en exklusiv begränsad upplaga finns dosan nu i en både praktisk och modern camo-variant. Lanseringen sker lagom till att allt fler ger sig ut i skog och mark under våren och försommaren, inte minst under försvarsmaktens stora övning Våreld i andra halvan av maj.

Den exklusiva dosan kommer finnas tillgänglig i utvalda butiker, både fysiska och online. Upplagan är till en början begränsad och kommer att produceras i 38 000 exemplar.

Vi vet att utseendet på dosan är viktig för många som snusar. En bra dosa ska både kännas bra och se rätt ut. Camo-varianten är tänkt som en rolig, men även praktiskt, variant på de vanliga dosorna på marknaden. Är du ute i skogen är den perfekt för att inte sticka ut i omgivningen i onödan, säger Jonas Björnum, marknadsdirektör på Nordic Snus.

Idén till camo-dosan kommer sig av att många kunder efterfrågat specialgjorda dosor och även påpekat att en dosa gärna får passa in i omgivningen. Camo-mönstret kom tidigt upp på ritbordet som en både populär och praktisk lösning på de behoven.

Camo är en av årets modetrender och är i dag lika accepterat i stadsmiljö som det är självklart i skogen. Med den här dosan blir man lika snygg på krogen som osynlig i skogen, fortsätter Jonas Björnum på Nordic Snus.

Det är LD Vit portion och LD Original portion som byter outfit temporärt. Snuset, som länge har varit en favorit i Sverige, tillverkas av Nordic Snus i fabriken i Vårgårda utanför Göteborg.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *