LD Camo Limited Edition – snygg på krogen och osynlig i skogen

ld camo limited edition

Nordic Snus har nyligen lanserat en specialutgåva av sitt populära snus LD. Med en exklusiv begränsad upplaga finns dosan nu i en både praktisk och modern camo-variant. Lanseringen sker lagom till att allt fler ger sig ut i skog och mark under våren och försommaren, inte minst under försvarsmaktens stora övning Våreld i andra halvan av maj.

Den exklusiva dosan kommer finnas tillgänglig i utvalda butiker, både fysiska och online. Upplagan är till en början begränsad och kommer att produceras i 38 000 exemplar.

Vi vet att utseendet på dosan är viktig för många som snusar. En bra dosa ska både kännas bra och se rätt ut. Camo-varianten är tänkt som en rolig, men även praktiskt, variant på de vanliga dosorna på marknaden. Är du ute i skogen är den perfekt för att inte sticka ut i omgivningen i onödan, säger Jonas Björnum, marknadsdirektör på Nordic Snus.

Idén till camo-dosan kommer sig av att många kunder efterfrågat specialgjorda dosor och även påpekat att en dosa gärna får passa in i omgivningen. Camo-mönstret kom tidigt upp på ritbordet som en både populär och praktisk lösning på de behoven.

Camo är en av årets modetrender och är i dag lika accepterat i stadsmiljö som det är självklart i skogen. Med den här dosan blir man lika snygg på krogen som osynlig i skogen, fortsätter Jonas Björnum på Nordic Snus.

Det är LD Vit portion och LD Original portion som byter outfit temporärt. Snuset, som länge har varit en favorit i Sverige, tillverkas av Nordic Snus i fabriken i Vårgårda utanför Göteborg.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *