Levi’s® ikoniska samarbete med Mickey Mouse

Under den större delen av det senaste seklet har det endast funnits en handfull symboler som kan klassas som sanna amerikanska ikoner. Mickey Mouse är en av dem och Levi’s jeans är en annan. Denna höst/vinter 2018 slås dessa två originalmärken samman för att hedra Mickey Mouse 90-årsjubileum och lanserar för första gången någonsin ett speciellt framtaget samarbete mellan Mickey x Levi’s.

Utöver t-shirts och sweatshirts med Mickey Mouses kännetecknande grafik som tagits fram från Disneys arkiv i Anaheim i Kalifornien så innehåller kollektionen även en specialutgiven Mickey-prydd Levi’s ”Trucker” jacka och ett par Levi’s ”501” jeans i Mickey tryck.

Grafiken surfar verkligen på vågen av dagens streetwear-inspirerade logo-mani och de olika denimtvättarna återskapar 80- och 90-tals looken. Sammanförandet av Mickeys kända ikonogra med Levi’s klassiska siluetter skapar en ny fräsch twist på deras gemensamt 235-åriga historia, och upprätthåller dessa två märken som de sanna originalen av det förflutna, nutiden och framtiden.

Kollektionen hittar man på Levi.com och i utvalda butiker.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *