LG presenterade helautomatisk ölbryggare

Förutom modemässan Pitti Uomo, har vi denna vecka även fått ta del av många intressanta nyheter inom hemelektronik på årets Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas.

Det som för bara några år sedan sågs som ren science fiction är idag på väg att bli verklighet. Smarta vitvaror ger nu inte bara förslag på matrecept baserat på vad du har hemma i kylskåpet men pratar också med varandra och samarbetar så att allt från matlagning till att ta hand om disken blir så enkelt som möjligt.

Eller en maskin som brygger olika sorters öl hemma i köket med vanligt vatten och kapslar. Ett annat exempel är smarta robotar som hjälper dig att bära dina matvaror eller som serverar dig och tar betalt på flygplatsrestaurangen. Det är bara några av de smarta produkter som ingenjörerna på LG Home Appliance Company ligger bakom och som företaget visade upp under CES-mässan i Las Vegas under veckan som gick.

Gör ditt eget hantverksöl med LG:s kapselbaserade ölbryggare

Att brygga eget öl är inget nytt. Men att göra det så smidigt och enkelt som med LG HomeBrew är definitivt det. LG HomeBrew är en kapselbaserad ölbryggare som automatiserar hela bryggningsprocessen från jäsning, kolsyrning och lagring till servering och rengöring. En kostnadsfri app för iOS eller Android gör att användare kan hålla koll på bryggningsprocessen när som helst oavsett var man befinner sig.

Kapslarna för LG HomeBrew, som innehåller allt som behövs för att brygga en öl finns för ett antal olika ölsorter; American IPA, American Pale Ale, English Stout, Belgian Witbier och Czech Pilsner. Det tar ungefär två veckor för LG HomeBrew att brygga fem liter öl av premiumkvalitet.

exklusiva parfymer för män och kvinnor jul 2017
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *