LVMH Innovation Awards 2022: ”The Showcase” vinner i kategorin Omnichannel & Retail

vivatech lvhm awards 2022

Inlägget kan innehålla sponsrade länkar. Läs mer här.

Under VIVATECH-mässan i Paris (15-18 juni 2022) avslöjade LVMH-koncernen vinnarna av den sjätte upplagan av LVMH Innovation Award och belönade The ShowCase i kategorin Omnichannel & Retail.

Inte mindre än 950 nystartade företag från 75 länder ansökte till LVMH Awards i år. Endast 21 av dem – däribland The ShowCase som representerar Schweiz – valdes ut tack vare sin smidighet när det gäller att tänka om när det gäller kundupplevelsen i flera dimensioner.

Under en ceremoni där Bernard Arnault, ordförande för LVMH-koncernen, och medlemmar av urvalskommittén deltog, fick de sex vinnande startupföretagen, inklusive The Showcase, var och en i sin egen kategori, ta emot ett LVMH-pris inför en publik på över 500 personer.

The Showcase – länk mellan online- och fysisk försäljning

the showcase
Skaparna av The ShowCase, Denis Hayoun och Fabrice Rabhi, med Antoine Arnault from the LVMH Group

The ShowCase skapades av två Genèvesbaserade entreprenörer, Denis Hayoun och Fabrice Rabhi, som båda är aktiva och aktieägare i företag inom den höga klocktillverkningsvärlden i Schweiz.

The Showcase lanserades på marknaden i september 2021 och bryter verkligen avståndet mellan varumärket och slutkunden. Lösningen är den felande länken mellan online- och fysisk försäljning. Dessutom ger den den mänskliga faktorn tillbaka till den digitala relationen.

the showcase modebranschen

– Vi är glada och tacksamma över att vinna LVMH-priset för vår lösning, som inte bara professionaliserar presentationen av lyxprodukter på nätet utan också minskar användarnas resor och koldioxidavtryck, kommenterar Denis Hayoun och Fabrice Rabhi.

The ShowCase har redan antagits av ett tjugotal stora klockmärken, koncerner och stora oberoende aktörer. Men lösningen har också rönt stor framgång bland distributörer och återförsäljare runt om i världen, som ser alla fördelar med en personlig, ytterst kvalitativ och berikad produktpresentation, med samtidigt en intim visuell kontakt med sina kunder.

the showcase kundupplevelse modebranschen

Läs mer: Trender inom modebranschen 2022

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *