Matched Betting Guide

match betting guide

Att vara en gentleman innebär inte bara att man är artig och för sig på ett respekterat sätt, att vara en gentleman innebär också att man har stil och klass. Stil och klass kan inte köpas för pengar och det krävs träning för att man ska bli en äkta gentleman. Men saker en gentleman behöver kan däremot köpas för pengar, kanske har du fått upp ögonen för en ny klocka som skulle höja din look en nivå eller så har du äntligen bestämt dig för att spara till den där nya bilen som du bara måste ha. Låt oss då presentera matched betting! Matched betting går ut på att du omvandlar bonusar som spelbolag erbjuder till nya kunder till rena vinster. Allt du behöver för att komma igång med matched betting är en matched betting guide, vilket du hittar hos Oddsmatcher.

matched betting guide

Matched betting är en metod som har fått alltmer uppmärksamhet de senaste åren i Sverige. Metoden är enkel att lära sig och kräver heller inga förkunskaper. Låt oss säga att ett spelbolag ger ut en bonus på 500 kr när du registrerar dig som ny kund och själv sätter in 500 kr. Du har då sammanlagt 1.000 kr, varav 500 kr är dina egna pengar, men innan du kan ta ut dessa pengarna krävs det att du omsätter pengarna ett visst antal gånger. Genom att uppfylla omsättningskravet låser du upp dina pengar och kan ta ut dem. I de flesta fall kommer du att förlora både din bonus och dina egna insatta pengar och detta vet spelbolagen om och det är därför de kan erbjuda välkomstbonusar. Men om man då använder sig av en spelbörs som finns på marknaden, där Betfair Exchange är klart bäst och mest populär, så kan man spela på motsatt utgång i en match och omsätta sin bonus utan att riskera att förlora den.

Vi tar ett konkret exempel;

Barcelona möter Liverpool i Champions League. Hos spelbolaget där du hämtade din bonus spelar du en 1:a, alltså att Barcelona ska vinna. På Betfair däremot spelar du på att Barcelona INTE ska vinna, du spelar på ett X och en 2:a. Oavsett resultat så kommer du vinna på antinget spelbolaget eller på Betfair Exchange. På detta sätt omsätter du dina pengar utan att förlora något. Vinner du över dina pengar till Betfair direkt så är de tillgängliga för uttag och du har direkt tjänat pengar. Vinner du på spelbolaget upprepar du proceduren tills pengarna är omsatta. Till din hjälp behöver du, utöver en matched betting guide, ett verktyg som presenterar vilka matcher du ska spela på, en så kallad Oddsmatchare. Marknadens bästa Oddsmatchare presenteras av Oddsmonkey och vi lär dig allt om hur Oddsmonkey fungerar och vad du behöver veta. Du hittar det och allt annat som behövs för att komma igång med matched betting hos Oddsmatcher. 

Om ditt mål är att bli en äkta gentleman så kan alltid lite extra pengar ge den där skjutsen du behöver för att förverkliga dina mål. Så varför inte passa på att tjäna pengar snabbt hos Oddsmatcher? Du kan komma igång direkt genom ett besök hos Oddsmatcher.se, vilket jag varmt kan rekommendera.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *