Modeguide för män – Här hittar du snyggaste stilarna!

modeguide för män
Eton herrmode 2022

Vi har nu kommit en bit in på våren och det märks också här på Gentlemannaguiden. Nu har vi nämligen uppdaterat vår stora modeguide för n med nya kläder och accessoarer!

Det är ett speciellt år på många sätt för den som är intresserad av herrmode. Efter flera år av restriktioner kan vi återigen resa mer fritt igen. Det har gjort att många letar efter typiska semesterplagg och resväskor just nu. Det är också två kategorier som vi nu uppdaterat vår stora sida om herrmode med.

Festkläder i fokus

modeguide för män

En annan väldigt aktuell kategori inom herrmode när vi snart kommer in i den stora festsäsongen är festkläder. Nu finns inga begränsningar för studentfester, bröllop eller nattklubbar. Det har gjort att allt fler letar efter snygga och stiliga plagg att bära ute bland andra människor. Vi har redan tidigare en kategori med festmode på sidan och kommer att satsa ytterligare på genom ta fram ytterligare snygga feststilar inom kort.

En viktig kategori gällande festklädsel är även accessoarerna. Dessa blir också mer synliga när vi klär oss lättare. Att vi män intresserar oss mer för accessoarer som klockor och smycken syns klart just nu. Det finns också oerhört mycket vi kan göra för att förhöja stilen på detta område.

Vi svenska män har traditionellt sett varit rätt försiktiga då det gäller att använda accessoarer, men en viss förändring syns på detta område. Kanske är det för att vi till våren och sommaren hämtar mycket av våra stilintryck från det italienska herrmodet?

Modeguide för män med klassiskt herrmode

Även vårt ökade intresse för det klassiska herrmodet spelar in i bilden. Det är länge sedan herrmodemärken i sina kollektioner varit så influerade av klassiskt herrmode från 1930- till 1950-talet som nu är fallet. Vi ser detta tydligt både i designen på kläderna och i vilka plagg som tas fram i kollektionerna.

När vi kollar runt på sociala medier finns också allt fler manliga ”Influencers” som klär sig i klassisk stil. Det är något som vi definitivt välkomnar här på Gentlemannaguiden. Att satsa på klassisk och tidlös stil är inte endast snyggt, det är också bra för miljön att frångå den slit-och-släng kultur vi lidit av de senaste årtiondena.

Vi fortsätter bevaka herrmodet med stort intresse och engagemang här på Gentlemannaguiden. Häng med i vår modeguide för män och på våra enskilda artiklar i ämnet för bästa möjliga stilinspiration våren/sommaren 2022!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *