Mwuana x Eldorado i designsamarbete – lanserar dramatenväska

mwuana eldorade designsamarbete väskor

Inlägget kan innehålla sponsrade länkar. Läs mer här.

Rapparen Mwuana blir väskdesigner tillsammans med matvarumärket Eldorado. Resultat är en modern version av den funktionella dramatenväskan.

Robin Nyström, mer känd under artistnamnet Mwuana, är rapparen som har mött nationell framgång med låtar som Craftmanship och Loverman. Han har tidigare samarbetat med artister som Timbuktu och Petter.

Nytt designsamarbete för väskor

mwuana eldorade väska designsamarbete 2022

Eldorado har de senaste åren lanserat uppskattade klädkollektioner; många har sålt slut inom loppet av några minuter. Detta är första gången varumärket lanserar en väska, och första gången i ett designsamarbete. Detta är en välkommen nyhet med tanke på det ökade intresset för resor och behändiga väskor för ändamålet just nu. Läs mer på länken om bästa resväskor 2022.

Designprocessen, som Robin Nyström varit en del av ända från start, har pågått i över ett års tid och resultatet är en funktionell semi-transparent vit dramatenväska.

mwuana design eldorado väska

Den stilrena väskan har många funktioner, bland annat finns ett datorfack och väskan kan kopplas av från vagnen för att bäras som ryggsäck. Loggans gula färg är inspirerad av Eldorados tidigare utseende, vilket Robin Nyström har en stark relation till.

Jag är uppvuxen i Stockholmsförorten Bromsten och Eldorados produkter var en stor del av min uppväxt. Vi köpte alltid deras gul-röda produkter på Willys i Rissne, där min mamma fortfarande är stammis, säger Robin Nyström.

Till kampanjen har Robin Nyström och Eldorado valt att anlita äldre modeller.

mwuana design väska för eldorado

Att ha med pensionärer som modeller var en självklarhet; en hommage till de som reppat dramatenväskan bäst. Det är en fantastiskt smart produkt, något som landets äldre generation länge har förstått. Vi använde alltid en dramaten när jag hjälpte min farmor att handla. Tillsammans har vi skapat en riktigt snygg variant med funktioner för att den ska kunnas ta med både till mataffären, gymmet, skolan, kontoret eller på resan, fortsätter Robin Nyström.

Vi är stolta över att kunna förena två generationer i och med detta designsamarbete. Det har varit en ära att få jobba med en så kreativ själ som Robin är. Resultatet är både praktiskt och snyggt – helt i linje med vad Eldorado är och vill vara, säger Emma Töpel Hanson, chef marknadskommunikation, egna märkesvaror, Dagab, en del av Axfood.

Dramatenväskan Eldorado x Mwuana finns till försäljning i limiterad upplaga på Eldoradovaror.store från och med den 25 april kl 12:00 och blir din för 999 kr.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *